Service er et jysk fænomen

Oil-Pulling? Nå nå, det prøver vi!

Okay venner, nu rabler det for mig. Lige nu sidder jeg med en spiseskefuld vegetabilsk olie i munden som jeg trækker rundt mellem tænder, tunge og kinder. Synes du det lyder ubehageligt? Det er det også, ihvertfald lige i starten. Men hvorfor gør jeg det så?

oil pulling

BUT WHY?

Ja, ser i – i går var jeg ude med min veninde, som under middagen siger: “Du er sådan ret trendy og ved hvad der rør sig, så hvad kender du til oil pulling?”, øhm .. Ingenting! Jeg havde vitterligt aldrig hørt om fænomenet før.

Det skulle efter sigende være et ældgammelt trick til at rense munden for bakterier giftstoffer. Mundens hygiejne er vigtig for helbredet generelt, så det giver jo god mening at kigge på.

Oil Pulling skulle desuden også mindske tandsten og blege tænderne. Som københavner, hvor vandet er hårdt som bare fanden, og ryger, så er det værd at give et skud. Når man kigger på nettet er der ihvertfald mange gode eksempler på miraklerne ved Oil Pulling. Om man kan regne med det ved man jo ikke før man prøver.

Oil Pulling – sådan!

Altså, i virkeligheden skulle det kunne gøres med en hvilken som helst vegetabilsk olie, men mange helse-Elser har kastet deres kærlighed på smagsneutral kokosolie. Den er i anti-inflamatorisk og er vist bedst i både smag og konsistens. Ellers bliver sesamolie anbefalet.

kokos oil pulling

Det er egentlig ret enkelt. Du tager bare en spiseske olie i munden og skubber det rundt i 10-20 minutter. Det gør du om morgenen, da det åbenbart er vigtigt at have tom mave. Hvorfor ved jeg ikke, men det siger de kloge. Så altså, før du tager noget at drikke. Før du spiser. Før du børster tænder! Først når olien er spyttet ud, kan du børste tænder som normalt.

Det bliver anbefalet at gøre det minimum 3-4 dage om ugen.

Det bliver spændende…

Nu bliver det altså spændende om jeg oplever en renere mund, bedre ånde, hvidere tænder og bliver god til stangtennis. I følge alle blogs jeg har læst, så skulle resultaterne være til at føle på allerede efter en uge.

Nu vil jeg gå ud og spytte min rapsolie (jeg havde ikke lige andet) ud og komme i bad. Jeg skal nemlig til julefrokost med mit nye job. Og ja, jeg sagde nye job. Det har jeg nemlig fået igen. Sådan er det at være konsulent med egen virksomhed.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Service er et jysk fænomen