Zandra fra Tønder

Weeee’re up to see the wizard!

Så for satan! Det er ved at være juletid, og som jeg skrev i mit tidligere indlæg “Vintertid = filmtid“, så skal der altså hygges med gode film. Udover de mange nye film der kommer det næste halve år, så giver Cinemateket os en ny chance for at se nogle af de gode gamle klassikere igen.

Den viden fik jeg for en time siden da min veninde, Sarah, spurgte om jeg ville med ind og se The Wizard of Oz. Og selvfølgelig vil jeg det. Både fordi jeg er en vaskeægte musical-bøsse og fordi jeg altid bliver glad når mine venner viser hvor godt de kender mig.

Not in kansas anymore

Jeg glæder mig voldsomt meget til gensynet med filmen og vil fra i dag og frem til d. 8. december lave gadedrengehop mens jeg skråler:

“WE’RE UP TO SEE THE WIZARD, THE WONDERFUL WIZARD OF OZ”!

Min mand kommer til at hade mig.

Technicolor, Baby!

Filmen bliver vist som en del af “Color by technicolor”-temaet, som har givet nyt liv til alle de gamle klassikere.

Du kan både læse mere om teknologien og se hvilke film du kan opleve på Cinematekets hjemmeside, her!

The wizard of oz

Nå, det var lige en lille anbefaling herfra.

Hav en dejlig søndag aften ❤

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zandra fra Tønder