Østers & Champagne for velgørenhed
Hey venner!
I dag bliver en skøn skøn dag. Som jeg skrev i mit tidligere indlæg “Stress? Det er der ikke tid til”, så har jeg rygende travlt med bl.a. mit nyopstartede firma. Jeg har holdt lav profil med hvem mine kunder er, men kan nu løfte lidt af sløret.
Én af mine kunder er ‘Hav’ i Torvehallerne, hvor jeg, udover at lave en lang række grafiske opgaver, også er blevet deres “husfotograf” til deres mange events. Det giver mig også en chance for at smage alle de lækre ting der bliver serveret.
Østers og Champagne – og så til velgørenhed!
I denne uge er det “Oyster Trophy Week 2016” og her er Hav selvfølgelig også på banen. De hylder ikke bare østers, men har valgt at lave et velgørenhedsarrangement ud af det.
Kl. 16.00 står seks kendte kokke klar til at give deres bud på den bedste østersanretning. Blandt kokkene finder man både Gorm Wisweh fra “Gorm’s”, Umut Ra Sakarya fra den utraditionelle danske grillbar “Grisen” & Sebastian Randrup fra MasterChef.
Prisen for 6 østers og et glas champagne er 350 kroner og overskuddet går til miljøorganisationen Plastic Change, der arbejder for at mindske mængden af plastik i havet.
Jeg glæder mig til at møde de skønne kokke, glæder mig til at smage deres østers (som man siger) og til at tage nogle skarpe billeder.
Ses vi?
Hvor: Hav, Torvehallerne, Rømersgade 18, 1362 København K
P.s. Du ser godt ud i dag!
Følg mig på Instagram og Facebook

Følg mig på Snapchat

Ingen kommentarer endnu