Stress? Det er der ikke tid til!

Østers & Champagne for velgørenhed

Hey venner!

I dag bliver en skøn skøn dag. Som jeg skrev i mit tidligere indlæg “Stress? Det er der ikke tid til”, så har jeg rygende travlt med bl.a. mit nyopstartede firma. Jeg har holdt lav profil med hvem mine kunder er, men kan nu løfte lidt af sløret.

Friteret Østers

Én af mine kunder er ‘Hav’ i Torvehallerne, hvor jeg, udover at lave en lang række grafiske opgaver, også er blevet deres “husfotograf” til deres mange events. Det giver mig også en chance for at smage alle de lækre ting der bliver serveret.

Østers og Champagne – og så til velgørenhed!

I denne uge er det “Oyster Trophy Week 2016” og her er Hav selvfølgelig også på banen. De hylder ikke bare østers, men har valgt at lave et velgørenhedsarrangement ud af det.

Kl. 16.00 står seks kendte kokke klar til at give deres bud på den bedste østersanretning. Blandt kokkene finder man både Gorm Wisweh fra “Gorm’s”, Umut Ra Sakarya fra den utraditionelle danske grillbar “Grisen” & Sebastian Randrup fra MasterChef.

Prisen for 6 østers og et glas champagne er 350 kroner og overskuddet går til miljøorganisationen Plastic Change, der arbejder for at mindske mængden af plastik i havet.

Østers Hav Torvehallerne

Jeg glæder mig til at møde de skønne kokke, glæder mig til at smage deres østers (som man siger) og til at tage nogle skarpe billeder.

Ses vi?

Hvad: Østers til velgørenhed
Hvor: Hav, Torvehallerne, Rømersgade 18, 1362 København K
Hvornår: 20. oktober 2016 kl. 16-18
P.s. Du kan følge lidt med i løbet af dagen på snappen:)
//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stress? Det er der ikke tid til!