Ny single fra Gaga!

Stress? Det er der ikke tid til!

Der sker så meget spændende i mit liv lige nu. Jeg har startet firma, samarbejder med nogle awesome mennesker, min lejlighed er snart færdigbygget og jeg tager snart til bryllup på Mauritius.

Det er faktisk svært at brokke sig, men alligevel er der noget der er skævt. Jeg nyder det ikke så meget som jeg burde, og den erkendelse er vigtig!

detox_pressure

Mens jeg farer rundt til møder, laver oplæg til kampagner, tager billeder og designer det ene grafiske materiale efter det andet, glemmer jeg at stoppe op og sætte pris på hvor priviligeret jeg egentlig er. Det har selvfølgelig den fordel at jeg heller ikke opdager når jeg er stresset. Hver gang jeg stopper op mærker jeg nemlig præcis det. Det betyder ikke at jeg er klar til en sygemelding og jeg kan faktisk godt lide følelsen, bare den ikke tager overhånd.

Jeg mærker lige efter engang!

Efteråret har sneget sig ind på os og det fik mig til at tænke på om jeg havde brugt de sparsomme solskinsdage optimalt. Godt nok har vi købt båd og været ude og sejle ret ofte, og jeg har været på Bornholm, i London & Berlin, på Gran Canaria og i Riga. Skønne skønne oplevelser, som desværre er forsvundet lidt i stress over salg af lejlighed, manglende sted at bo og det administrative arbejde ved at starte et firma op.

Konklusionen må være, at jeg ikke har fået dét ud af sommeren, som jeg ellers har været mester i i mange år. Og jeg ved godt hvorfor!

baad

Idolisering!

Jeg har tidligere skrevet indlæg om idolisering og det at tage imod gode råd fra mennesker du ser op til, og det er præcis det jeg måtte minde mig selv om. Hvad er det nu for nogle værktøjer Ole Henriksen & Hella Joof har givet mig?

Ole Henriksen taler meget om at tage sig tid til at nyde øjeblikket og om dengang han valgte at være glad. Om at rose sig selv, sige godmorgen til sig selv og om at sprede komplimenter. Ole har selvfølgelig helt ret, og det er på tide at jeg genfinder “The Ole Glow” – både i min hud og mit humør.

ole henriksen

Hella Joof har netop udgivet en ny bog: ‘Papmaché-reglen og andre glimrende regler fra livets lovsamling’ – en bog med 25 regler der, ifølge Hella, øger dine chancer for at blive lykkelig. Jeg glæder mig som en sindssyg til at læse den og jeg ved hun har ret. Hun har nemlig tidligere kommet med et godt råd, en øvelse, der virkelig gjorde en forskel i mit liv. I går lavede jeg øvelsen med min mand og vores gode venner. Efter maden skulle vi hver især fortælle én god ting fra dagen der var gået. Det var skønt. Både at blive mindet om ens egen gode oplevelse, men i den grad også at høre om mennesker man holder af’s gode oplevelser. Jeg tror faktisk hun har det med i bogen i en lidt anden form — Glimmerreglen, kalder hun den vist. “At tage de små øjeblikke, drysse glimmer på dem, sætte dem over kaminen og tage et øjeblik og kigge på dem”.

Bogen, Papmaché-reglen og andre glimrende regler fra livets lovsamling, kan købes her: E-bog eller Hæfte !

papamachereglen

Du kan måske ikke gøre for det, men du kan gøre noget ved det!

Sådan lyder mit motto, og jeg håber at du vil tage det til dig. Det er nemlig kun dig der kan få det bedste ud af din situation, og det er i virkeligheden også dit ansvar!

Nu vil jeg genoprette alle mine gode vaner og jeg vil huske mig selv på at være til stede i nuet, i stedet for at bruge energien på at tænke på hvad jeg skal i morgen.

Med ønsker om en dejlig weekend og en skøn efterårsferie <3

 

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny single fra Gaga!