Har du glemt noget, mand?

Belieber!

Jeg havde fået den store ære af at følge min niece til hendes første Justin Bieber koncert i går.

justin bieber parken 2 oktober

Jeg er “Belieber”! Det har jeg været i mange år, og det fortsætter jeg sgu nok med lidt endnu.

Ikke mange såkaldt “voksne” vil gå under den betegnelse, men det har jeg overhovedet ikke noget problem med. Ligesom jeg ikke har noget problem med at sige at jeg er “Little Monster”, i kraft af min idolisering af Lady Gaga.

Min baggrund for at være Belieber er en lidt anden end med Lady Gaga, som i mange år har kæmpet for “udsatte” unge med forskellige udfordringer i deres liv; mobning, kropsidealer, homoseksualitet, psykisk sygdom osv.! Lady Gaga har været talsperson for at alle skal være præcis dem de er, hvilket manifesterede sig i kæmpehittet “Born This Way”.

Jeg er ikke Belieber fordi hans følsomme taler, som den han f.eks. leverede i går om at det var bedre at lade vær’ med at smile end at fake et smil, rammer mig dybt. De rammer mig faktisk overhovedet ikke. Jeg er Belieber fordi jeg synes hans musik er super fedt! Jeg synes han er ekstremt talentfuld og jeg synes hans producer-team leverer et ekstremt godt arbejde.

Desværre er det ikke meget talent man oplever til hans koncerter, og det er også baggrunden for de mange(!) dårlige anmeldelser. Ikke bare i Danmark, men stort set alle steder han har spillet.

justin bieber parken 2 oktober

49.000 mennesker var mødt op i Parken i går, hvilket gav en ventetid på hele 2 timer før vi kunne træde ind gennem B10. Det var fuldstændig crazy!

Men hvorfor møder SÅ mange mennesker op en regnfuld søndag? Svaret er ligetil – folk er vilde med fænomenet Justin Bieber. Drengen med det lange hår og den unge stemme, der voksede op og blev et sexsymbol som Christiano Ronaldo & Beckham. #InMyCalvins kampagnen er et godt eksempel på Biebers udvikling, og helt ærligt – han er fandme en flot fyr!

For de unge kvindelige Beliebers er Justin meget mere end et sexsymbol. Han er drømmefyren. Han er god ved sine forældre, søskende og venner. Han har humor, han er god til sport og han viser følelser. Det, sammen med hans udseende og stemme, er noget nær perfekt for de unge piger. Det vi andre kalder skandaler, ser de unge Beliebers som menneskelig opførsel og de vil forsvare ham, nærmest uanset hvad han gør.

I klippet herunder har Bieber taget plads i en Sofa og fremfører en akustisk udgave af “Love Yourself”. Her fik vi lov til at se og høre Justin’s kvaliteter. Nummeret blev fremført fejlfrit og med plads til en af de vildeste omgange fællessang jeg nogensinde har oplevet. Det var kraftedme rørende!

Flere gange under koncerten oplevede vi hjertevarmen fra de fremmødte. Skilte med ordet “Proud” skrevet på blev holdt op for stjernen, på en og samme tid tændte alle lygterne på deres telefoner (billedet herunder) og skrigene faldt som var de indstuderet. Det kan godt være at Bieber leverede end halvlunken optræden, men det ville de skrub-skide på. De var mødt op for hans skyld og forventede intet retur.

justin bieber parken 2 oktober

Tidligere i dag hørte jeg en mand sige at det var skræmmende at ungdommen var så lidt kvalitetsbevidste, men det er simpelthen noget fis. Bieber er kvalitet for dem. Ikke den enkelte koncert, ikke hans seneste billede på Instagram og da slet ikke om han optræder med sing-back. Som skrevet tidligere, så er han deres drømmefyr, og man kan ikke anmelde eller analysere kærlighed.

Konklusion

Som voksent menneske med en del koncerter i bagagen, må jeg give anmelderne ret i at Biebers indsats var virkelig ringe. Til gengæld var det ret ligemeget. Vi fik hørt alle hans store hits, tårerne trillede ned ad kinderne på pigerne og min niece synes VIRKELIG det havde været en vild oplevelse. Så fuck da hvad jeg synes. Han møder ikke op for mig eller andre voksne mennesker, og showet er slet ikke designet til at tilfredsstille os.

Jeg håber at fremtidige koncerter vil være med en større indsats fra stjernen, for det synes jeg publikum har fortjent. Men jeg har intet behov for at pålægge mit “gammelmands-syn” på underholdningsbranchen over på de der forlod parken med adrenalinen punpende i hele kroppen.

Til sidst får i lige lidt drivvåd Bieber i hvid T-shirt. Læg mærke til de unge pigers reaktion!

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du glemt noget, mand?