Rørt Tartar m. konfiteret æggeblomme, urtemayo & syltede ribs.

Når arbejderklassen skal til galla!

Åh gud!

Her sidder jeg i den røde provinslimousine og glæder mig til at se Sy Lee og den nye film, Captain Fantastic, med anmelderroste Viggo Mortensen i hovedrollen.

Tøjet er rimelig nede på jorden, da jeg jo bor i flytterod og ikke kan finde noget som helst. Jeg kunne heller ikke finde mit glattejern, så håret er lidt tilfældigt. Altså, sidst jeg var til premiere på en film var det ikke noget sindssygt, så jeg så ingen grund til panik.

Pludselig vibrerer telefonen og en SMS fra Sy Lee popper op: “OMG, Viggo Mortensen kommer med til aftenens galla!”. Øøøøh, what the what? Det gør jo bare aftenen endnu mere galla. Altså, med Hollywoodstjerne og alt muligt.

Nå, her sidder jeg så. Med uglefrisure og det tøj jeg lige havde øverst i flyttekassen. Well, det er vel også et look. Sådan, typen der er ligeglad med appereances – for det ved i jo godt jeg er. Eller…..

Søren juliussen

Jeg håber ikke Sy bliver for flov over at have mig med, nu han har været så elskværdig at invitere håndværkeren her med til fin fest. 😳😳

Anywho – jeg glæder mig til at se filmen. Det lyder som om den skulle være fantastisk underholdning. Måske den endda kan få mig til at glemme mine to forskellige sokker….

Captain-Fantastic-movie-starring-Viggo-Mortensen

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rørt Tartar m. konfiteret æggeblomme, urtemayo & syltede ribs.