Det er min million... eller hvad?

En lussing til Christiansborg!

Dette indlæg vil uden tvivl gøre mig upopulær, også i egne rækker. Det gør ikke så meget, for nu har jeg gået med nogle tanker siden folketingsvalget som dagligt bliver bekræftet af snotdumme politikere der nægter at holde sig til fakta.

Uanset om vi taler skattepolitik, socialpolitik, EU-politik eller landbrugspolitik skal vi høre den ene varmluftballon efter den anden udtale sig dummere end en død gås.

Mange politiske udtalelser bliver præsenteret som sandheder, men når man først piller dem fra hinanden viser det sig at det ikke er andet end en holdning, en følelse eller et gæt. Det er skidehamrende irriterende, for at sige det mildt.

En mand fortalte mig engang at politik bare var holdninger, men det kan jeg sgu ikke rigtig acceptere. Vi taler om 179 mennesker der sidder med magten over vores penge, dagligdag og fremtid. Skal beslutningerne træffes på baggrund af deres holdninger?

Nu er jeg ikke folkevalgt, og kan derfor skrive et indlæg som dette hvor jeg skyder til højre og venstre uden at skulle stå til ansvar for nogen. Ja, det er fordelen ved ikke at vinde et valg.

Christiansborg

Foto: Mikkel Grønlund

Dyre skattelettelser?

Lad os tage nogle eksempler, og lad os endelig starte ved SKAT. Her har en samlet venstrefløj nemlig besluttet sig for at en skattelettelse pr. defination er både ufinansieret, dyr og farlig. Særligt når man letter skatten i toppen bliver de bange. Men hvorfor? Er det fordi de tror at det er farligt, eller er det bare noget de siger? Jeg håber sgu lidt på det sidste. Hvis de virkelig selv tror på deres pladder, så begynder det først at være farligt.

Registreringsafgiften blev, for første gang siden dens indførelse, sat ned til 150% fra 180% for biler med værdi over 81.700 kroner (bemærk at billigere biler “kun” har en afgift på 105%). Og så var fanden ellers løs i laksegade!

Nu var det slut med velfærd. Med lysende bænke, skattefinansierede festivaler og Anker Boye’s pornoforbrug på hans ferie – link – (ja, jeg bliver personlig, for jeg har fået nok). Pia Olsen Dyhr var døden nær og hun kunne ikke tage nok afstand til de riges finanslov. Alle jer rige svin der køber en bil der koster mere end 81.700 kroner. En Toyota Aygo-ejer har f.eks. betalt min. 89.000 kroner for deres kæmpe store bil. Fy for satan hvor i træder på de svage (et ord vi lige vender tilbage til senere).

pia olsen dyhrhttp://nyheder.tv2.dk/2015-11-19-loekke-inviterer-til-fest-i-whiskybaeltet

Nå, men det viser sig jo nu at afgiftsændringen har været en skide hamrende god idé. Vi køber større og mere sikre biler, børnefamilierne har fået bedre mulighed for at lette hverdagen og hold nu fast Pia — vi får flere penge i statskassen. Med den øgede aktivitet på bilmarkedet sikrer vi også arbejdspladser og måske bliver der skabt endnu flere. Både forhandlere, værksteder, vejhjælp og hvad har vi. Det er pisse lækkert, vi skal være glade. Men det vil Pia skide på. Hun “synes” det var forkert og det kan facts ikke ændre på. http://hjorth.blogs.business.dk/2016/06/23/hurra-for-flere-bilafgifter-i-statskassen/

Topskattelettelser…

Når vi nu er ved de rige, så lad os lige tage topskatten. Den skat der vil give størst gevinst at fjerne. En fjernelse af topskatten er selvfinansierende og vil være en samfundsmæssig gevinst. Det siger de kloge i hvert fald… Men det vil venstrefløjen skide på. Det er pisse unfair overfor dem der ikke betaler topskat i dag. Det føles hamrende rart i mavsen at vide at de der rige svin får taget lidt ekstra fra deres løn. MUAHAHAHA. Socialisterne er decideret dårlige mennesker med den indstilling! Små misundelige ådselædere der nægter at anerkende den højtlønnedes arbejde for at nå sin position.

penge

http://www.business.dk/oekonomi/vismaend-det-koster-intet-at-fjerne-topskatten

EU-debatten

Lad os tage en runde og skyde på samtlige EU-begejstrede tosser på Christiansborg. Det er ikke dét at i er EU-begejstrede, det kan jeg faktisk godt følge, men det er det der med at i er så hamrende manipulerende (det er en generel tendens i politik, og det er frastødende).

Efter Brexit har Nigel Farage trukket sig som formand for Ukip og nu står de åndsvage statusopdateringer i kø. “Han vil ikke tage ansvar”, “han vil ikke rydde op”, “Han svigter sine vælgere og Storbritanien” – NEJ!

Manden havde ikke noget ansvar før Brexit og han har det heller ikke i dag. Han har intet mandat til at forhandle på Storbritaniens vegne og om han er formand for Ukip eller ej gør ingen forskel. INGEN! Så hold nu jeres kæft og fokusér på den vigtige forhandling hvor vi skal respektere briternes valg og sørge for at vi i fremtiden har et gnidningsfrit samarbejde.

nigel farage

http://politiken.dk/udland/fokus_int/Brexit/ECE3284592/nigel-farage-traekker-sig-som-leder-af-ukip/

At gå i luften med ovenstående opdateringer har kun et formål — at tegne et billede af dommedag i Storbritanien og på den måde skræmme danskerne for at få den idé at følge dem. I skal holde op med det!

Desuden gider jeg ikke høre mere om de gamle der har stjålet de unges fremtid. De unge stemte jo ikke. Sølle 36% mellem 18-24 år mødte op og stemte Derfor er den korrekte udlægning at 27% af de unge mellem 18-24 år stemte for at blive i EU.

Åndsbollede Brexit-tilhængere!

Nu skal der ikke kun skydes den ene vej, når alle opfører sig som hovedløse høns. For helt ærligt, så var hele debatten omkring Brexit fuldstændig latterlig. Jordens undergang hvis Storbritanien forlod EU — ligesom et nej 3. december ville betyde at Danmark blev de pædofiles ferieparadis — og sørme også jordens undergang hvis Storbritanien blev. Men nej, intet resultat ville betyde jordens undergang. Medmindre vi ønsker det.

For vi kan jo vælge at tyrannisere briterne. Fryse dem ude. Men hvorfor skulle vi dog det? Igen, fokusér nu på at genoprette det europæiske samarbejde så alle igen kan se sig selv i det. National stolthed, kultur og lovgivning over De Forenede Europæiske Stater — det er den eneste vej hvis EU skal holde.

Falske modsætninger  og titler!

Nå, tilbage til det der udtryk “De svage”. Det er altså til at blive sindssyg over. Hvorfor i alverden skal enhver udenfor arbejdsmarkedet betegnes som svag i samfundet? Det er de jo ikke. Langt de fleste har masser ressourcer på trods af at de ikke lige passer i et 8-16 job. Problemet er at samfundet ikke er indrettet til dem og dét er en udfordring. Men jeg ved godt hvorfor i gør det!

Ved at kalde jer de svages beskytter er i sikret stemmer fra de der ønsker at føle sig gode. Mennesker der ikke lige kan overskue store socialpolitiske spørgsmål, vil gå med jer fordi i taler til følelserne. Hvem vil dog svigte de svage? Og de ældre. Glem ikke de ældre!

Det er ironisk, for ved ikke at tvinge vælgerne til at tage stilling til specifikke forslag svigter i nemlig dem i har fået ansvaret for.

Tidligere var det en venstrefløjsting at tale om de svage, men nu er det alle politiske partier der bruger det som en fast del af deres kommunikation. Det er simpelthen for besværligt at forholde sig til konkrete politikker og forslag vedrørende handicappede, sygdomsramte, ældre og misbrugere hver for sig. Så vi vil bare gøre det godt for de svage.

Bare se et hurtigt Google resultat:

de svage

Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner!

Hvis politikere ville huske hinanden på ovenstående sætning, ville Danmark være et bedre sted. Hvis politikere ikke havde så skide travlt med at handle på enhver lille historie i medierne, ville Danmark være et bedre sted. Hvis politikere ville stikke hovedet ud af røven på sidemanden og i stedet tage ud og møde danskerne (for andet end pressebilledernes skyld), ville Danmark være et bedre sted.

Både Konservative og Socialdemokrater (også dem under anden varebetegnelse) har udvist en pinlig arrogance i spørgsmålet om cannabis og brug af andre euroforiserende stoffer. Uagtet hvilke gode resultater vi ser fra udlandet, fastholder de at det er alle pengene værd at bekæmpe cannabis og anden narkotika. Uanset hvor ofte misbrugskonsulenter og bosteder råber om en ny politik, nægter de at lytte. Det vilde er at de ikke skammer sig. Tænk på hvor mange ofre den nuværende politik har på samvittigheden! Fy for en skefuld.

I synes ikke det føles rart at skulle tillade eller bare lempe lovgivningen om cannabis og euroforiserende stoffer, men i har intet problem med at gå i seng om aftenen velvidende at i efterlader misbrugere som lus i mellem to negle når i ikke anerkender dem som sygdomsramte frem for kriminelle.

cannabis

“Since the first retail marijuana stores opened on January 1st, 2014, the state of Colorado has benefitted from a decrease in crime rates, a decrease in traffic fatalities, an increase in tax revenue and economic output from retail marijuana sales, and an increase in jobs.”
Status Report: Marijuana Legalization in Colorado After One Year of Retail Sales and Two Years of Decriminalization

I Colorado har en legalisering haft fantastiske resultater, men vil Christiansborg lytte? Næææh. Prøv selv at læs denne rapport: https://www.drugpolicy.org/sites/default/files/Colorado_Marijuana_Legalization_One_Year_Status_Report.pdf

Over and out!

Hold op hvor var det rart at få lidt luft. Bare lige lidt. For lur mig om der ikke nok skal komme et par “kloge” opdateringer på de sociale medier i løbet af dagen.

Hav en dejlig dag og husk at tage stilling selv. Politikere er ikke klogere end os andre, de får bare mere taletid.

//Søren

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er min million... eller hvad?