Eksamenstid

Opdateret i en travl tid!

Okay, som jeg skrev i mit seneste indlæg, så er det eksamenstid og om mindre end 4 uger skal jeg op og afslutte 4 års uddannelse som Mediegrafiker. Udover at klargøre eksamensportfolio har vi også fået verdens mest omfattende opgave – Re-branding af ét af Danmarks største varemærker. Jeez’!

Udover arbejde og uddannelse er der jo også en masse andre ting der skal passes og jeg kan altså ikke undvære mine venner i SÅ lang tid. Den tur til London jeg skal på lige om et par timer sker jo heller ikke af sig selv.. Og Berlin om nogle uger – det må man altså ikke glemme. Så ja, der er travlt – jeg elsker det, men det er hårdt!

spongebob busy

Informations-narkoman!

Det værste ved travlheden i denne periode er hverken mangel på søvn eller at jeg konstant føler mig bagud. Nej, det er at jeg har ekstremt svært ved at overskue den overflod af negative nyheder og brok der florerer på de sociale medier. Min lunte er for kort til folks pjat! Så hvad gør en informations-narkoman som mig? Ét eller andet skal der altså ind og vende. Man finder selvfølgelig et medie der beskæftiger sig med alverdens ting, uden at føre sig frem med skarpvinklede overskrifter og sensationsjournalistik.

Det har jeg fundet i Kristeligt Dagblad! Ja, du læste rigtigt.

Jeg hører mere Shu-bi-dua end Top40, jeg bruger sødetabletter i min kaffe og nu læser jeg også Kristeligt Dagblad! Jeg er måske blevet gammel, men det føles godt. Og nej, jeg er ikke blevet religiøs. Det bliver jeg aldrig. Men lommefilosof – tjo, det har jeg det nu fint med at være

Tro, Etik & Eksistens

Mine faste læsere ved hvor meget jeg holder af Hella Joof, og lige nu er hun faktisk aktuel med et interview i Kristeligt Dagblad. Et interview om eksistens. Ét emne jeg altid holder meget af at læse om. Der er intet facit, intet rigtigt eller forkert. Kun forskellige måder at leve og eksistere på.

Måske er det derfor jeg er blevet så glad for Kristeligt-Dagblad. Fordi jeg ikke skal forholde mig til politiske holdninger og tal-krig, bevares de artikler findes også, men jeg kan vælge dem fra. Fordi jeg her kan få lov til at fordybe mig i filosofien.

Lige nu fylder spørgsmål om ledere må græde, om kønsopdelt svømning er integration, at sorg er et tabu og om vi skal have eksistentielle spørgsmål ind på hospitalerne. Det er meditativ læsning der gør mig klogere på mennesker!

spongebob busy

.. og hvem vil ikke gerne være klogere på mennesker? Hvem går ikke med de store tanker om meningen med livet, om der findes noget større eller om man får det meste ud af sin tid her på jorden? Jeg gør i hvert fald!

.. og en tur til Venedig!

Jeg vil klart anbefale at tage et kig på Kristeligt Dagblad. Giv det en chance – måske bliver du klogere?

Derudover vil jeg også lige gøre lidt reklame for deres konkurrence lige nu, hvor man kan vinde en tur til Venedig hvis man tilmelder sig nyhedsbrevet. Det gode her er at man altid kan melde sig fra igen, hvis det viser sig at man slet ikke er interesseret. Skulle du have lyst til at gå all in, kan du også få avisen gratis i 4 uger.

Du kan være med i konkurrencen og kigge nærmere på avisen HER!

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksamenstid