Så skal der sælges!

Bliv din egen hudplejeekspert!

Indlægget indeholder Affiliate links!

ole henriksen perfekt hud

Så kom den endelig! Ole Henriksen’s nye bog: Perfekt hud!

Jeg bestilte selvfølgelig min bog for noget tid siden og har ventet i spænding! Som du kan se i indlægget her, så er jeg jo storforbruger af Ole H.’s produkter. Det virker altså!!

At bogen kom med en personlig hilsen fra Ole gør jo bare det hele endnu bedre…

Du kan også købe bogen, som har eksempler på kvinder med forskellige problemer med huden. Det kan være tør hud, acne, rosacea eller ældning. Ole Henriksen gennemgår både kost og hudplejerutiner for de forskellige udfordringer for kvinderne.

Det bedste ved bogen, for mig som har ret godt styr på min hud, er opskrifterne på hjemmelavede skintonics, masker o.lign. Jeg glæder mig til at lege i køkkenet. Særligt glæder jeg mig til at prøve “Vodka skin tonic”, som er en af de ting Ole præsenterer i bogen.

Selvom bogen har eksempler på kvinder, så kan jeg ud fra egen erfaring sige at rådene også kan bruges til behandling af udfordringer hos mænd.

Bogen, og andre bøger af og om Ole H., kan købes online – her!

Produkterne fra Ole Henriksen

I indlægget “Hemmeligheden” fortæller jeg hvilke produkter jeg bruger. Siden er Power Peel kommet til samlingen, og jeg har netop bestilt “Oh Blue/Black Berry Enzyme Mask”. Den glæder jeg mig til at prøve!

Du kan finde (næsten) alle Ole’s produkter på CosMeca.dk (link) til særdeles fordelagtige priser.

Ole Henriksen produkter

P.s. Ole Henriksen (himself) har skrevet at han har set dette indlæg og er glad for det. Spørg mig lige om jeg er ved at dø af begejstring? Wooop!!

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så skal der sælges!