Liberalt landsmøde '16

Årsdag i Korsbæk!

donuts nikita klæstrup

I fredags, d. 8. april, var det præcis ét år siden jeg mødte Nikita til donuts for første gang. Dette skulle vise sig at være startskuddet til et år med en masse skønne oplevelser. Her er et par eksempler på indlæg om vores oplevelser:

Rocky Horror Halloween

Hunger Games Gallapremiere

Geranium – mere end bare mad

FABIOS – MASH – MINT – JULEFROKOST

Årsdagen blev fejret i Korsbæk med rundvisning og festtaffel hos Familien Varnæs!

Korsbæk på Bakken

Sidste år åbnede Korsbæk på Bakken. Byen er kendt fra Matador og har en særlig plads i mange danskeres hjerter – inklusiv mit eget. Faktisk gik det op for mig, da vi gik rundt i Korsbæk, at Matador har en alt for stor plads i mit hjerte i forhold til min alder. Men jeg kan ikke gøre for det. Jeg elsker det univers.

nikita klæstrup søren juliussen

Vi startede med en rundvisning, hvor vi besøgte alt fra grisehandler Oluf Larsen & hans kone Kathrine’s gård og Jernbanecaféen til familien Varnæs’ stuer og Postgaarden. Det var fantastisk! På turen mødte vi også Iben Skjold-Hansen, Gitte Graa & Agnes.

Kathrines gaard korsbæk

korsbæk på bakken

Festtaffel hos Varnæs

Kl. 18.30 stod den på festtaffel hos Varnæs. Her blev vi budt velkommen af frøken Louise, der ledte os ind i dagligstuen hvor fru Varnæs ventede med kanapéer & champagne. Vi fik en lille snak om livet i Korsbæk og gik til bords.

I løbet af aftenen fik vi både besøg af Konsulinde Holm, Bankdirektør Hans Christian Varnæs og Misse Møghe, som spillede forskellige scener fra serien. Det var så fantastisk.

festtaffel hos varnæs

Middagen bestod af både østers, hummersuppe, fois gras, vagtel og nøddebunde med vanilieis. Fantastisk lækker middag.

Personligt har jeg aldrig smagt fois gras, da jeg bevidst har fravalgt det grundet produktionsmetode. Nu smagte jeg det og kan med glæde i stemmen sige at jeg slet ikke kan lide det. Så det er ren win-win.

Efter en masse champagne, to slags hvidvin, rødvin og en god røvfuld portvin, sagde vi tak for i aften og forlod familien Varnæs. Mætte, glade og en kæmpe oplevelse rigere.

Jeg kan varmt anbefale et besøg i Korsbæk og en middag i en af restauranterne. Næste gang tager vi en tur på Kathrines gård og smager den gamle danske mad.

Læs mere om Korsbæk på Bakken

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Liberalt landsmøde '16