F**k jeres kampdag!

Juice, smoothies og den pæne hud!

 

Indlægget er IKKE sponsoreret, men indeholder affiliate.

Man skal ikke have fulgt meget med på min Instagram for at vide at jeg er umådeligt glad for min slowjuicer.

Jeg ved ikke noget bedre end at starte dagen med friskpresset juice. Du kan tilpasse den så den matcher dine smagsløg og jeg vil våge den påstand, at alle kan lide friskpresset juice. Derudover kan du glæde dig over at din friskpressede juice ikke indeholder tilsætningsstoffer eller store mængder sukker.

Prøv f.eks. min favorit med gulerødder, æble, ingefær, appelsin. Super frisk med en skarp kant. Er både god til morgen, frokost og aften.

Juice_smoothie

Smoothies

Juicing er under konstant beskydning. Det faktum at mange fibre og frugtkødet bliver sorteret fra gør altså at nogen føler behovet for at gå til kamp mod naturens safter. Jeg synes det er unødvendigt at sige at juicing ikke erstatter at spise frugt og grønt, men nu gør jeg det alligevel. Frugt og grønt indeholder meget mere end vitaminer der er godt for os, så selvom du juicer, så glem ikke at spise de hele grøntsager.

En anden mulighed for at få fibrene med i dit daglige indtag er ved at lave smoothies. Der findes et hav af opskrifter og også disse kan tilpasses din smag.

Personligt synes jeg nemt grøntsagssmoothies kan blive grynede når der bruges rå grønt, og jeg koger derfor altid grøntsager som beder og gulerødder. Ikke gennemkoger, men bare lige til de er let møre. Kål, avokado, spinat og frugt koger jeg aldrig.

Jeg ved godt at flere også her vil påpege tabet af vitamer ved kogning, men slap nu lidt af. En grøntsagssmoothie er fantastisk sund, selvom jeg ikke skal kvæles i grynet gulerødskød.

Tilsæt eventuelt skyr og vand til din smoothie, så kan den også fungere som måltidserstatning hvis du føler dig oppustet.

Pæn hud med juice og smoothies

Ja, juice og smoothies kan faktisk hjælpe dig i kampen mod uren hud – også i langt højere grad end de cremer du køber i dyre domme.

Forklaringen er simpel. Langt de fleste årsager til uren hud kommer indefra. En usund krop skinner, så at sige, igennem.

Kroppen renses gennem leveren, nyrerne, tarmene og blæren, så at give dem en pause fra affaldsstofferne er selvfølgelig godt for dig, din krop og dit udseende.

Affaldsstoffer er betegnelsen for det indtag din krop ikke kan bruge til noget. Disse skal udskilles og ved indtag af store mængder usund mad, alkohol eller anden form for usund livsstil, ophobes disse affaldsstoffer i kroppen. Dette kan ses på både hud og hår.

De bedste ingredienser

Her er en liste over de bedste ingredienser til din juice:

  1. Gulerødder
  2. Beder (rødbede)
  3. Selleri
  4. Grønkål
  5. Agurk
  6. Ananas
  7. Tomater
  8. Papaya
  9. Citron
  10. Æble

Ovenstående indeholder gode antioxidanter, vitamer, silica og enzymer.

Vil du læse mere om juice, eller måske komme i gang med din egen forvandling, så besøg Unplugged Juice, der både sælger maskiner, bøger og giver gode råd til dig der overvejer at starte en rensende juicekur.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

F**k jeres kampdag!