Nyt år - Nyt job - Nye muligheder!

Come together i Tivoli

I lørdags var jeg en tur i Tivoli’s koncertsal for at se “Come Together”. En teaterkoncert bygget på The Beatles’ populærer numre.

Da jeg første gang så plakater for forestillingen må jeg indrømme at jeg ikke forestillede mig at det var noget for mig. Jeg er 27 år og mit forhold til Beatles er ikke noget eksplosivt element i mit liv. Så det tænkte jeg ikke videre over.

Efter varme anbefalinger fra min kollega valgte jeg alligevel at købe to billetter til mig og Lucas (mit “plejebarn”) i julegave.

come together

Det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde.

come together

Forestillingen består udelukkende af nye (gode) fortolkninger af numrene, masser af visuelle effekter og en masse leg med wire og brug af rummet. De medvirkende kravlede, bogstaveligt talt, på væggene.

Med helt fantastisk morsomme og mærkelige figurer, formår Come Together virkelig at bringe smilet frem og med helt enestående kostumer er du indlagt til 2 timer i en anden verden.

Selvom forestillingen har kendte navne som Lotte Andersen og Jimmy Jørgensen med på rollelisten, er der ikke brugt unødig energi på at lade de to fylde på scenen. Sangene, og hvem der synger dem, er udvalgt efter genre og udtryk. Det er virkelig godt!

come together

come together

come together

come together

Forestillingen spillede sidste gang i går, men jeg vil virkelig holde øje med andre opsætninger som denne. Det kan kun blive godt.

Læs mere her: http://www.cometogetheritivoli.dk

 

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt år - Nyt job - Nye muligheder!