At højne niveauet virker. Daaaah!

Fødselsdag er sjovere… Sammen!

I dag er det Sørens fødselsdag, Hurra hurra hurraaaaaa!

Ja, du var lige vidne til at jeg sang for mig selv. Det må man gerne på sin fødselsdag. Det har jeg vedtaget.

Jeg sidder med tømmermænd hængende over min mac i min nye morgenkåbe og smiler over det sidste døgn. For en gang skyld er det faktisk tømmermændene værd. I går fejrede jeg nemlig fødselsdag og sikke en aften. Jeg havde inviteret til hattefest og var ekstremt spændt på hvordan det lige var blevet taget af mine gæster. Heldigvis var det taget godt i mod, og vi havde en yderst fornøjelig fest. Sammen!

I den nye reklamefilm for Swipp nævner de en række ting der er federe, bedre og sjovere sammen, og en aften som i går og en nat som i nat understreger faktisk meget godt deres pointe. Det er bare sjovere at dele oplevelser med andre. Prøv at se klippet og læg mærke til stemningsskiftet. Det var sådan jeg havde det i går da de første gæster trådte ind ad døren.

Udover at ramme helt plet i følelsesregistret i går, havde jeg virkelig glæde af den nye betalingssløsning. Jeg havde nemlig glemt min pung da jeg var ude og købe de sidste ting. Og vupti, den klarer vi lige på mobilen. Det er fuc**ng genialt! Hura!

Med til historien om min fødselsdag skal det altså nævnes at jeg i går fik mit livs første kagemand. Min mor var så dejlig at lave mad til alle mine gæster, og da jeg skulle hente det i går overrasker hun mig med en god gammeldaws kagemand med slik og hele molevitten. Det var altså lige før det tog titlen som årets bedste gave! Tak mor, og tak for hjælpen med maden. Det smagte fantastisk.

kagemand

Nå, nu vil jeg tage en tur ned på Caféen og få mig lidt fødselsdagsbrunch. Det er vist lige hvad jeg kan overskue i dag. <3

Indlægget er sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At højne niveauet virker. Daaaah!