Depression sucks!

Virtual reality!

14 dage!

Så lang tid har der været stille på bloggen. Det er første gang det er sket, og de der kender mig undrer sig over den manglende aktivitet. Ikke at de ikke sætter pris på den, det er jeg sikker på de gør. Lets face it, Jeg har utrolig mange meninger om rigtig mange ting.

Opinion meme

Den pludselige stilhed skyldes dog hverken mangel på holdninger eller lysten til at deltage i den offentlige debat. Den skyldes ene og alene at jeg har noget spændende i støbeskeen. Et lille projekt der ligger mig nært.

Når sådan noget er under opsejling er det svært at finde relevans i andre ting, og det her er ikke en blog hvor der skrives om min nye rullekrave og mit absurde indtag af vin. (Det passer overhovedet ikke, det var bare en god mulighed for at skrive at jeg har købt en rullekrave)

Jeg vil ikke sige for meget om det kommende projekt, men blot at det handler om min vision om stærke individer i et frit fællesskab.

Jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere, når jeg selv ved hvor det fører hen.

Lots of love,

Søren

1 kommentar

  • Jeg havde faktisk undret mig over, hvor du var blevet af :grinning:

    Det bliver spændende at høre, hvad det er du går og pusler med :smiley:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depression sucks!