Foodstagram!

Champagne og hotdogs!

“The best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.”

Sådan lød overskriften på min aften i går. Endnu en champagneaften skulle nydes med vores kommende naboer, Maj & Torben, og som nævnt i indlægget i går stod menuen på gourmet hotdogs.

Dagen startede længe før vi åbnede den første flaske champagne, da jeg sammen med Maj tog på brombærrov. Sæsonen er ved at være ovre og det var virkelig sidste chance for at fylde fryseren med de lækre sorte bær. Faktisk var de fleste bær faldet sammen og dem vi fik fingrene i var på grænsen til det overmodne – fordelen er at smagen og sødmen er lige i skabet.

Udover at fylde fryseren brugte vi de friskplukkede bær til én af mine yndlingscocktails – Blackberry Crush!

brombærEfter en cocktail var det tid til at tilberede lidt snacks til den første flaske champagne – en Cristal 2006.  Da hovedretten er tung og vi ikke ville overdøve champagnen holdt vi os til lidt Eddermame bønner, oliven og Pimientos de Padrón.

champagne

Hovedretten bestod af en Rå & Ristet med jalapeños og cheddar og en Italian Stallion med krydret pølse og tomatsalsa med italienske urter. Mums! Jeg elsker den klassiske hotdog, men har virkelig en svaghed for den italienske hingst – en genistreg fra Foderbrættet på Vesterbro. Den smager bare godt. Her er opskriften fra Mad & Venner:

Italian stallion (4 pers.)   

Fyld:
2 løg
2 peberfrugter
4 fede hvidløg
½ bdt basilikum
½ tsk oregano
Salt og peber
1 ds hakket tomat
1 ds tomatpure
Olivenolie
4 store gode hot dog brød

Forslag til pølse: krydret svinepølse

Fyld:
Svits løg og peberfrugter gyldne i olivenolie i 5 min., tilsæt hakket frisk basilikum, oregano og hvidløg, og lad det simre i 2 min.
Tilsæt tomatpure, tomat, salt og peber, og smag til. Steg pølsen,
varm brødet, og anret med det varme fyld oven på.

gourmet hotdogs italion stallion rå og ristet

Jeg kan varmt anbefale en aften som denne. Velbekomme!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foodstagram!