Ingen allierede!

Udtryk mit liv!

Når jeg forelsker mit i noget, gør jeg det virkelig fuldt ud. Sådan er det med de fleste ting i mit liv. Enten er det det bedste eller også er jeg ret ligeglad.

Én af de ting jeg har forelsket mig i, er Sofie Sager’s kunstneriske udtryk. Hendes streg, som vi kalder det. Faktisk har jeg i flere år været betaget af hendes tegninger og fortolkninger, og har ofte spurgt hvordan hun formår at få hendes forholdsvis simple streg til at udtrykke så mange ting. Svaret får jeg nok aldrig – noget siger mig det er en gave hun er født med.

Filosoffen_insta
Filosoffen på Instagram

For noget tid siden spurgte jeg om hun ville tegne mit liv, eller sådan som hun forestillede sig det. En svær opgave, det medgiver jeg, men i dag kom resultatet, og jeg er VILD med det.

juliussen_blog_cover_sofie_sager

Tak Sofie! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen allierede!