Husk bog-bind!

En sucker for gode kampagner!

Som grafiker er man nok mere opmærksom på reklamer, kampagner og medier generelt, end alle andre er. Hvordan produkter er præsenteret, valg af skrifttyper, farver og lyd er vildt interessant. Når man i forvejen har en svaghed for shopping, er man et nemt mål for alverdens kampagner.

Et godt eksempel på et kort klip der virkede på mig, er det her for Samsung Galaxy S6 Edge. Telefonen i sig selv er jo mega fed, men det er en bedrift at præsentere noget så elegant og samtidig så kraftfuldt. Jeg blev med det samme forelsket, og faktisk købte jeg selv telefonen dagen efter jeg havde set reklamen. Så nem er jeg, når jeg bliver ramt.

Men helt ærligt, det er sgu da lækkert præsenteret. Champagne, lounge, klassisk, metal, regnbuer – altsammen samlet i ét klip på 30 sekunder. Tryk play og jeg lover dig at du får ligeså meget lyst til at købe ny telefon som jeg gjorde.

sponsoreret

Jeg er sindssygt glad for telefonen, og den lever op til alle forventninger. Der er lige lidt problemer med kameraet, men kender ingen andre med samme problem, så der har jeg sgu nok bare været uheldig. Den ryger en tur ind forbi Telia, og så bliver det klaret.

//Søren

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk bog-bind!