Fede børn får ikke en ærlig chance

Husk bog-bind!

Du har hørt det før. Mange gange:

“Don’t judge a book by it’s cover”

Og helt ærligt; er vi ikke enige om at selvom vi godt ved det er rigtigt, så gør vi det alligevel? Nej? Er det kun mig? Nå, men det gør jeg altså.

Som jeg har skrevet i flere indlæg, så er det altså en ganske naturlig mekanisme at “dømme” efter udseende/optræden og jeg gider ikke høre noget brok. Langt de fleste elementer vi bliver dømt på har vi selv valgt og kan derfor også laves om.

Debatten om udseende kører fra tid til anden og der er delte meninger om hvorvidt bevidste valg omkring kropsudsmykning, tøj og hår skal have effekt på retten til f.eks. offentlig forsørgelse. En debat, der ligesom alle andre debatter, ikke kan tages uden at alle hopper i hvert deres hjørne og kaster det ene ekstreme argument efter det andet op i luften. Jeg synes det er ærgerligt. Debatten er nemlig ekstremt vigtig i et samfund som vores, hvor vi betaler for hinandens liv og valg. Det er vigtigt at vi udfordrer det personlige ansvar.

Under det netop overståede valg blev jeg mere kendt som “ham der dukken” end mine budskaber. Sådan er det jo, og det anerkender jeg. Jeg ved jo godt hvordan det ser ud på et sort hvid billede, når man har en hud som min, men jeg traf valget at være groomet til den store guldmedalje. Det gav mig den mængde opmærksomhed jeg havde håbet. Nu ved flere end nogensinde før hvordan jeg ser ud, og det er ikke nødvendigvis en skidt ting.

Men lad os være ærlige. Jeg kunne have valgt en helt anden stil. Sådan er det at være mig. Se bare det billede jeg fik taget et par måneder før mine kampagnefotos:

søren_juliussen

 

Hvad siger du? Valgte jeg rigtigt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fede børn får ikke en ærlig chance