Kalder du dét en opsang, curlingbarn?

Sommer i Tyrol?

skaermbillede-2018-04-16-kl-09-51-46

Det er fredag, det har duftet af sommer hele dagen og jeg har købt store bøffer – en fantastisk start på weekenden og samtidig en fantastisk mulighed for at få planlagt sommerferien. Ja, jeg ved godt det er sent, men så er alt som det plejer 😉

Min mand har i 9 år talt om hans ønske om at tage på bilferie gennem Europa og ned til Italien. Jeg har i 9 år sagt hvor meget jeg hader bilferier. Så vi har ikke været på bilferie. Eller, vi havde en tur til Frankrig vores første sommer sammen – du ved, mens man stadig er sød, tålmodig og vil gøre alt for at gøre indtryk. På vejen møder vi en kø i det sydlige Tyskland hvor vi holdt stille i 5 timer… 5 TIMER!!! I EN BIL UDEN AIRCONDITION!!! Det var heldigt vi var nyforelskede – vi klarede den på kærlighed og kildevand. Eller – kildevand havde vi faktisk heller ikke noget af! Som om det ikke var nok, blev drengen i bilen foran os nødt til at skide i vejkanten. Det var super lækkert i 30 graders varme. Uden mulighed for at rulle vinduerne op!

Bilferie

Nå, men nu har vi altså besluttet os for at prøve igen. Denne gang i en ny BMW med aircondition og mulighed for at spille musik fra telefonen, så man slipper for de tyske radiospots. Så meget Europæer er jeg heller ikke. Det lader jeg vores tidligere statsminister om (europæer i hjertet og alt det der).

Turen går til Tyskland, Østrig, Schweiz og Italien. Faktisk rammer vi både Harzen og Tyrol på vejen. Er det ikke lækkert? Jeg forestiller mig et par uger med store fadøl, syngende “Heidi’er” og noget med et kloster. Hvis du her fornemmer at jeg er både glad for gamle danske film og klassiske musicals, så er det helt rigtigt. Med en kurv på armen, skal jeg lave gadedrengehop i bjergene mens jeg synger et medley der starter i stil med:  “Ja ja ja, nu kommer jeg, du ser jeg iler in the hills that are alive by the sound of music”. Det bliver både rart at se og høre på! Det lover jeg.

Tyrol

Lær at jodle, så det giver genlyd over Alperne, drik kæmpe iskolde fadøl og tilføj et tyroler kostume*, bestående af tyrolerkjole, fletninger og lederhosen, for at sprede den bayerske stemning til oktoberfesten*.

Men kære læser – hvad skal jeg vide? Om Tyskland, Østrig, Schweiz, Italien og bilferier? Hvad skal jeg være opmærksom på? Og hvad må jeg ikke gå glip af? Help a brother out!

Rigtig god weekend!

//Søren

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kalder du dét en opsang, curlingbarn?