Sommer i Tyrol?

Søren Juliussen – medskyldig?

Egentlig havde jeg ikke planer om at lave endnu et indlæg i dag, men nogle ting skal bare ikke have lov at stå uimodsagt.

Som f.eks. dette opslag på Facebook:
Opslag facebook terror
Jeg kan ikke rigtig sætte mig ind i tankegangen hos denne Vibeke, men jeg forestiller mig at hun har nogle seriøse problemer hun skal have bearbejdet. Hvis du ikke helt har fanget den, så skriver hun her at Liberal Alliance ikke vil være med til at beskytte landets befolkning mod terrorangreb, hvis ikke vi får lettet topskatten. Præcis ligesom jeg i januar fik følgende smidt i hovedet:

“En stemme på Søren, eller resten af Liberal Alliance, er en stemme på et terrorangreb på Nørreport indenfor kort tid. Jeg advarer jer….”

Jeg behøver ikke minde nogen om at vi kort tid efter den kommentar blev ramt af et terrorangreb. På krudttønden og ved Synagogen! Et angreb på ytrings- og religionsfriheden.

Men lad mig gøre én ting meget klart: Jeg vil IKKE finde mig i den syge joke, det er for nogen, at pege fingeren på os fordi vi synes at flygtninge der kommer hertil skal behandles ordentligt. Ja, vi stemte for at man som flygtning kan arbejde og bo udenfor lejrene. Men i hvilken virkelighed fører det til terrorisme? Er det ikke ganske almindelig sund fornuft? Kriminelle skal i fængsel – ikke mennesker på flugt!

I forhold til den nuværende situation, så er det sådan at vi hos Liberal Alliance har meldt ud at vi skal have indrømmelser (vores politik ført ud i livet), før vi vil lægge stemmer til de ønsker der måtte komme fra andre partier i blå blok. Det betyder ganske rigtigt at hvis der ikke bliver rørt ved topskatten, så kan vi ikke garantere opbakning. Det er da klart! Hvorfor skulle vi bakke op om et flertal bygget på Dansk Folkeparti’s socialdemokratiske politik uden at få noget igen? Vi er jo ikke Enhedslisten – og vi har ingen planer om at stå og græde foran et samlet pressekorps foran finansministeriet ved næste finanslovsforhandlinger. Det er jo et valg man træffer.

Men derfra og til at skrive som Vibeke gør her, er der langt. Meget langt! Faktisk svarer det utroligt meget til dem der gav De Radikale skylden for terrorangrebet tidligere på året, og det er præcis ligeså forkert.

Så kære læser – lov mig at du aldrig vil tage den politiske debat ned på dét niveau. Lov mig at du ikke går rundt med troen på at Dansk Folkepartis udlændingepolitik kan sikre os mod mørkemænd. Det kan den ikke!

Jeg er egentlig ret ked af at skulle skrive dette indlæg, da jeg ellers havde det ret godt i min glæde over sommerferieplanlægningen, men nogle gange skal man ud med det. Så tak fordi jeg måtte komme ud med det her!

God weekend!

//Søren

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer i Tyrol?