Så strammer vi fandme op, Danmark!

Når to mænd vil stifte familie

Breakfastclub MTV radio

Her til morgen havde jeg den store fornøjelse at besøge Kasper og Rikke i morgenshowet “Breakfastclub” hvor vi fik en god snak om muligheden, eller mangel på samme, for at stifte familie når man er to mænd i et parforhold.

Min egen historie

Katten er ude af sækken og efter at have været i luften på to landsdækkende radiokanaler kan vi ligeså godt sige det højt; jeg vil gerne have et barn. Min mand og jeg vil gerne stifte familie og vi er i gang med projektet.

Desværre er det ikke ligetil i Danmark og vi har efter en masse samtaler, opkald og afvisninger i hele Europa endelig fundet en klinik der vil hjælpe os i Florida.

Vi har fundet vores rugemor og skal egentlig “bare” have et donoræg, parret det med en sædcelle og have det sat op. Noget der hver dag udføres på danske klinikker, men som ifølge dansk lovgivning kun gælder barnløse kvinder. Siden 2007 gælder det at alle kvinder uanset civilstand og seksualitet kan få hjælp til at få børn på skatteborgernes regning. Mænd derimod har ingen rettigheder, uanset om vi selv har rugemor og æg eller står på bar bund.

LÆS OGSÅ: RUGEMØDRE – JA TAK!

Jeg beder ikke om nogens penge, jeg beder ikke om nogens krop eller æg, jeg beder jer ikke om noget. Det eneste jeg ville ønske lige nu er at vi giver klinikkerne lov til at hjælpe os, så jeg ikke skal krydse atlanten og sidde i et ukendt system for at stifte min familie. Er det virkelig for meget at bede om?

Tak!

Det seneste døgn har jeg oplevet en bølge af kærlighed fra kvinder og mænd der har fået øjnene op for uretfærdigheden og som står med et ønske om at hjælpe homoseksuelle par med at få børn. Der er overraskende mange der gerne vil give den gave eller som i det mindste gerne vil støtte op om øgede muligheder for mennesker som min mand og jeg. Tak for det! <3

Nu sidder jeg med tankerne om hvordan vi kan råbe politikerne op, så vi kan få ligestilling mellem kønnene. For det er det det handler om. Kvinder får hjælp på statens regning, mens mændende ikke KAN få hjælp uagtet om de selv betaler. Det er da helt skævt.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så strammer vi fandme op, Danmark!