Et shoutout til svendebrevet!

Så strammer vi fandme op, Danmark!

Kære medborgere, kære danskere, KAMMERATER!

Skal vi ikke blive enige om at tage os sammen og minde hinanden og os selv om de gode råd i forbindelse med den nuværende sundhedskrise, Covid-19, som igen spreder sig i det ganske land?

Nej – vi er ikke i stor fare i Danmark på nuværende tidspunkt. Vi har faktisk klaret os rigtig godt og har kun brugt ca. 10% af vores hospitalskapacitet. Så det her handler ikke om at råbe vagt i gevær fordi sundhedssektoren er ved at bryde sammen, men om at sikre at vi ikke IGEN skal lukke landet ned og for at sikre at fase 4 af genåbningen kan gennemføres.

Gå væk!

Jeg er generelt fan af afstand til andre mennesker på 1-2 meter. Det synes jeg faktisk bare burde være standard. Men selvfølgelig kommer vi hinanden ved i offentlig transport og når vi er ude og handle. For et par måneder siden kom vi dog hinanden ved på afstand. Der kunne vi godt finde ud af at holde afstand og vente til de andre handlende havde taget deres mælk eller rullepølse, før vi selv stak hovedet frem for at finde varen med længst holdbarhed – hvad blev der egentlig af den opførsel? Hvorfor skal jeg mærke dit åndedræt i nakken når vi står i kø i den lokale Rema og hvorfor har du så travlt at du ikke kan lade mig lukke døren til kølemontren, før du liiiige stikker armen ind og hiver din A38 ned i kurven? Gå nu væk for helvede. Og hvorfor er du stoppet med at spritte dine hænder af inden du går ind? Før var der få der sprang det trin over, i dag gør de fleste.

Konsekvenserne er store for samfundet

Husk lige at konsekvenserne er meget større end bare sundhedspolitiske. Vi har set store afskedigelser, virksomheder taber millioner og vores virksomheder der kun lige holder sig oven vande er ved at briste. Det går udover os allesammen.

Og helt ærligt, så vil jeg ikke se flere ældre på plejehjem der ikke kan få besøg eller nyde fysisk kontakt med deres pårørende. Det alene burde få os allesammen til at tage os sammen.

Kære virksomheder – Investér!

Nu har vi talt om os borgere. Men vi står ikke alene når det kommer til at bremse den nye bølge af COVID-19. Virksomhederne har også et stort ansvar og jeg tror virkelig det er værd at se nærmere på at investere i løsninger der kan bremse epidemien. Jeg så f.eks. de her smarte skærme man kan sætte op på kontorer, i træningscentre og på restauranter. Dét er sgu da smart!

 

Nå, det var bare det! Og hvis I ikke kan finde ud af det, så flytter jeg på landet – langt fra jer allesammen – i mellemtiden 😉

sove i telt

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et shoutout til svendebrevet!