CHER er genial!

Sex mellem mænd er forkert…

… svarer 30% af den mandlige danske befolkning i ny undersøgelse!


30% af danske mænd mener at det er ‘slet ikke’ eller ‘i ringe grad’ moralsk i orden, at to mænd har sex med hinanden. 30(!)%!!! Det er jo et vanvittigt højt tal.

Helt ærligt venner, hvad fanden ligner det?
Vi lever i et liberalt demokratisk veluddannet land og så skal jeg sidde her midt i aftensmaden og læse om alle jer derude der fastholder skam som en del af livet som homo- eller biseksuel.

Jeg har ikke ondt af mig selv, for min mand er stærkere end dig og jeg bor i den nok mest tolerante del af landet, men jeg får pisse hamrende ondt i maven når jeg tænker på de børn og unge der står midt i deres identitetsdannelse.

Jeg havde virkelig håbet og troet at jeg tilhørte sidste generation der skulle opleve det. Men tallet her viser jo tydeligt at vi er langt fra målet når det gælder accepten af LGBTQI+ personer. …Og hvad endnu mere sindssygt er, er jo at hvis sex mellem to mænd kan hidse 30% af den mandlige befolkning op, hvordan ser det så ud for de transkønnede eller non-binære?

Jeg drømmer stadig om et samfund hvor de der ikke står med en udfordring på et område, bruger det overskud til at give forståelse og plads til de der gør. Et samfund der vender ryggen til flere hundrede års brug af skam som værktøj til at få pøblen til at makke ret. Et samfund der stadig lider under religionens undertrykkende natur, er ikke at betragte som sekulært. For når alt kommer til alt, så er det ikke menneskets natur at udskamme hinanden. Vi er territoriale, misundelige og lystne, men udskammende er tillært.

Jeg vil ikke finde mig i det og jeg vil ikke holde kæft omkring det. Tag jer sammen, åndsamøber. Gå en lang tur og tænk jer rigtig godt om. For når alt kommer til alt, hvad fanden rager det egentlig jer?

You do you, I do me… and my husband!

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHER er genial!