Partisoldaten has left the building!

“Jeg er en mand – se mig svinge med min diller”

“Hvem var det, der vandt i dag. Det var dem fra Danmark af. Hey hey hey. Store patter.”

landsholdet

Landsholdet umiddelbart efter sejren i Dublin. Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Så for søren da, nu er der sgu for alvor ballade for det danske landshold. Feminister og andre krænkelsesryttere kan slet ikke tage afstand nok til de patriarkalske fodboldspillere, der i sejrens rus råbte ‘store patter’ uden at tænke på hvordan det bidrager til sexistiske overgreb og sexualisering af kvinder.

Læs hele historien her:tv2 landsholdet i modvind

Men prøv’li’å’hør’her – jeg var Platin-kort-holder i Parken på nedre C i flere år, og både jeg og mine medsøstre sexualiserede spillerne i LANGT højere grad end det man oplever i omklædningsrummet hos landsholdsspillerne. Altså, langt mere direkte og med langt “værre” udtryk. Jeg talte selvfølgelig aldrig vulgært om Oscar Wendt, men det var også fordi vi var hemmeligt forlovede. Faktisk så hemmeligt at han ikke selv vidste det. Jeg vil ikke argumentere at bare fordi vi gjorde noget værre, så er det okay. Men jeg synes jo ikke engang det vi gjorde var negativt.

Faktisk mener jeg slet ikke at man sexualiserer kvinder med kampråbet og jeg kan overhovedet ikke få øje på problematikken. Altså, de kunne også have råbt “STORE NOSSER” eller et eller andet hulemands-udbrud. Det er jo ligemeget hvad det er og i den situation har mændende slet ikke tænkt på kvinder. De har tænkt på deres sejr, deres erobring og deres testosteron-boost har lukket ned for alt andet end reptilhjernens lyksagligheder.

Reptilhjernen er sgu da også meget fræk!

Ja, nu siger jeg altså bare det som mange andre tænker og taler om i hemmelighed. Det er da lækkert med mænd der ikke har afskåret al kontakt til rødderne i hulerne. Den svedige beskidte håndværker, den ubarmhjertige forretningsmand og den testosteron-pumpede rugby-spiller. Det er måske ikke fordi vi ønsker at de skal være fædre til vores børn, men man kunne da øve sig på de indledende runder. Det er sådan noget der bare ligger i os. Det er det der med reptilhjernen. Brede hofter sender et signal om fertilitet hos kvinder og muskler & brede kæber udviser styrke hos mænd. You can’t fight it, you filthy animal!

LÆS OGSÅ: BODY SHAMING – THE STRUGGLE IS REAL

Der er også nogen der ikke synes det er lækkert med det der testosteron, men de kan jo så melde sig ind i Alternativet og møde nogle mere balancerede hen-køn der også sætter pris på økologisk spelt og kampen mod den heteroseksuelle hvide mand. Eller de kan bare finde sig en sød rolig mand der ikke råber “store patter” med drengene. Der findes faktisk mænd der ligger et sted mellem svenske og russiske stereotyper på en mand; og de bliver mere og mere populære.

Det er tåkrummende, men sødt…

Jeg synes vi skal lade Danmarks drenge være lidt i fred. De skal sgu’ have lov til at slå sig lidt på brystet og svinge med dilleren. De skal have deres stolte øjeblikke. Det kan være tåkrummende at være vidne til, men det er sgu også meget sødt.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Partisoldaten has left the building!