Ingen gaver at vise frem i skolen

Partisoldaten has left the building!

Det kan umuligt komme som nogen overraskelse at Liberal Alliance mister medlemmer i disse dage, efter en komplet latterlig politisk december og endnu et nederlag til den liberale dagsorden.

Nogle vil argumentere mod kritikken med ting som mandatfordeling og et umuligt Dansk Folkeparti. Men det er to faktorer vi hele tiden har kendt. “Vi” har bare ikke handlet derefter. I stedet har “vi” jublet og klappet i hænderne over den julegave vi kunne give danskerne. En historisk julegave.

anders-samuelsen-skattelettelser

Men Liberal Alliance kunne ikke give danskerne en julegave. “Vi” havde kigget på noget vi godt kunne li’ og skrevet det på ønskelisten. Men “vi” havde slet ikke købt julegaven.

LÆS OGSÅ: LIBERALISME, IDOLISERING OG LYKKESMEDEN!

I min verden fortæller man ikke nogen at de får en gave før man har købt den. I denne politiske tid hedder valutaen udlændingestramninger og prisen for den liberale julegave er stadig ikke aftalt. Det bliver den i det nye år.

Ligesom de skatteforhandlinger der skulle være fundet sted i foråret ’16 blev rykket til efteråret ’16 og kravet om 5% på topskatten senere røg for Liberal Alliances indtræden i regeringen, således ryger kravet om en skatteaftale for at stemme for finansloven nu til “god knows what”.

En mistet tro

Jeg har ganske enkelt mistet troen på at Liberal Alliance formår at bruge deres mandater på bedste vis. De små sejre hist og her er skønne og fortjener anerkendelse. Det er nok til at bevare min stemme hos LA, men ikke nok til at beholde mig som medlem.

LÆS OGSÅ: HVAD BRUGER DU DIN ENERGI PÅ, KLYNKEMÅS?

Jeg kan stadig sagtens forsvare at stemme på de gode folk hos LA. Jeg er liberal og deler de fleste holdninger med mine tidligere partifæller. Jeg ved hvor mange dygtige mennesker der er involveret i projektet og jeg er slet ikke i tvivl om at vi kæmper for det samme. Men jeg er lodret uenig i at Liberal Alliance er et regeringsparti og jeg er total i mod at have en borgerlig regering der fører socialdemokratisk politik.

Frivilligt-fællesskab

Lad socialdemokraterne og deres kommunistiske venner stå på mål for deres politik og lad borgerlige, liberale som konservative, stå på mål for deres.

Det er på tide at stille Dansk Folkeparti til ansvar og gøre det klart for danskerne at de ikke kan få en borgerlig regering før der er et reelt borgerligt flertal. Også selvom det betyder 10 år ude i kulden.

LÆS OGSÅ: EN LUSSING TIL CHRISTIANSBORG!

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen gaver at vise frem i skolen