Fuld knald på prøverne!

Ingen gaver at vise frem i skolen

Det er jul, det er hjerternes fest og det er i denne tid vi husker på glæden ved at give.

Det er også tiden hvor de små hoveder får opfyldt de ønsker de har krydset af i diverse julekataloger de sidste mange måneder. Eller, de fleste børn gør. For der er jo dem der ikke får noget de kan vise frem for vennerne når de kommer tilbage fra juleferie.

Ønsketræet

I går tog jeg med Kasper, min ven gennem Børns Voksenvenner, i Frederiksberg Centret for at gøre en forskel.

På Ønsketræet hænger der julegaveønsker fra børn på børnehjem, døgninstitutioner, krisecentre eller hårdt ramte familier på Frederiksberg og omegn. Julehandlende kunder i Frederiksberg Centret kan ”plukke” ønsket på træet og opfylde det ved at købe den ønskede gave, pakke den flot ind og efterfølgende aflevere den i Informationen, der sammen med Frederiksberg-Falkonér Rotary Club sørger for at få den bragt frem til det rette barn inden jul.

Vi fandt et ønske på det store smukke træ og gik på jagt efter den perfekte gave ud fra de sparsomme oplysninger. I starten var det selvfølgelig svært for 7-årige Kasper at koncentrere sig om gaven til den fremmede pige, men efter en snak om hvor kedeligt det ville være ikke at få en gave juleaften forstod han vigtigheden af vores mission. Herefter gik han i gang med at finde den perfekte gave.

Det var virkelig smukt at se den lille mand lægge alle kræfter i at udvælge de helt rigtige ting og stoltheden over at stå med en indpakket gave han kunne aflevere i informationen.

Du kan også nå at være med. Gaven skal bare afleveres senest d. 15. december i informationen. Du kan læse mere her: Giv en hjertegave

ønsketræ

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuld knald på prøverne!