Jeg har betalt for et eventyr!

De pisse irriterende prinsesser

Til alle de søde rare dejlige skønne piger,

Typerne der lidt for ofte udbryder forunderlige lyde som “iiiiihhh”, “ååååhhh” og “aaarrrrjjj”, efterfulgt at fortællingen om hvordan den givne situation trykker på alle deres knapper.

Vil i ikke godt være pisse hamrende søde at stoppe med at opføre jer som små forkælede prinsesser? Det er trættende for både jeres veninder, venner og kollegaer. Ja faktisk er det meget få mennesker der gider høre på jer – og nej, det er ikke patriarkatet der er skyld i at i ikke bliver taget seriøst. Det er jeres egen irriterende tone og evigt klynkende klagesang.

Jeg ved godt det er virkelig forfærdeligt, og selvfølgelig mest for dig og din sarte næse, at der i fælleskøkkenet i kontorfællesskabet lugter af mad. Og det er selvfølgelig også rigtig rigtig synd for dig at lige præcis din plads er placeret hvor det trækker, men måske skulle du ikke tage pladsen ved vinduet – og hey, har du overvejet at det ville være smart at have en trøje med, hvis man altid(!) synes der er koldt? Og ja, det kan være udfordrende at der er løg i kantinens sandwich, men behøver vi høre om det hver dag?

eww gif

Nu skal vi ikke glemme at der er mennesker der er mere sarte end andre, men vi skal saftsuseme heller ikke glemme at de røv-irriterende prinsesser oftest også selv gør et kæmpe nummer ud af det. Vi kender dem jo allesammen og indrøm det nu bare – du har mere end én gang løjet om dine planer for at undgå en aften med brokkerøven i vennekredsen.

Det var faktisk bare det….

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har betalt for et eventyr!