Lady Gaga for LGBT+ på ny turné!

Jeg har betalt for et eventyr!

“Det er hende, der gør mig til en nar”
Prins Henrik om dronning Margrethe til SE og HØR

I den forgangne uge har vi diskuteret Prins Henrik’s beslutning om ikke at blive begravet ved sin kones side. Nogle er vrede, nogle skuffede, nogle ligeglade og andre synes han er super duper. Personligt er jeg et sted mellem skuffet og vred.

»Det er ingen hemmelighed, at prinsen i mange år har været utilfreds med sin rolle og den titel, han er blevet tildelt i det danske monarki. Den utilfredshed har i de senere år fyldt mere og mere. For prinsen er beslutningen om ikke at lade sig begrave ved siden af dronningen den naturlige konsekvens af, at han ikke er blevet ligeværdigt behandlet i forhold til sin ægtefælle – ved ikke at få den titel og funktion, som han har ønsket.«
– Lene Balleby, BT.dk

Den naturlige konsekvens af, at han ikke er blevet ligeværdigt behandlet? What the actual fuck Henri? Ligeværdigt behandlet? Har du set ned fra din guldkarret og opdaget at du er blevet behandlet psykopat meget bedre end resten af landets befolkning… og du er endda udlænding!

prins henrik

Jeg kan, cirka, overhovedet ikke acceptere din skabede opførsel – og Henri, jeg elsker monarkiet, eventyret og kransekagefigurerne på toppen af lagkagen Danmark! Jeg er royalist og jeg har i mange år grinet af dine lune kommentarer og flamboyante fremfærd. Men nu er det sgu for meget.

Så vil jeg sgu have pengene tilbage!

Mit problem med hele denne sag er at jeg oplever det som et kontraktbrud. Vi har en aftale, befolkningen og kongehuset, om at vi finansierer deres overdådige liv til gengæld for et eventyr. Og vi betaler mange penge for det!

Jeg bliver virkelig ærgerlig, helt inde i mit royalistiske hjerte, når mit elskede monarki svigter deres rolle og dermed deres del af aftalen. Jeg bliver ærgerlig når jeg i hele mit voksne liv har forsvaret monarkiet, for nu at få prinsens sure sokker smidt i hovedet. Nej, det er ikke personligt – det er en stor fed fuckfinger til hele Danmark. Og ingen skal skide på mit fædreland! … det vil jeg ikke ha’!

Og helt ærligt Daisy! Er det ikke på tide du viser dig som Danmarks dronning før Henriks kone? Smid dog den forkælede rotte ud af reden og stå stærkt alene. Hvordan kan du acceptere at han kaster skam over jeres familie igen og igen? Jeg ser dig som en af de stærkeste kvinder dette land har set, men du har misforstået noget, hvis du tror vi vil have mindre respekt for dig hvis du lader dig skille. Det vil tværtimod vise dig som en selvstændig kvinde der tør sige fra.

Du ligner altså også en der er liiiidt trætte af ham. Som f.eks. her da du valgte at tage kongesnakken op på det hollandske pressemøde, lige efter terrorangrebet i Danmark:

hold kæft prins henrik

Nå, life goes on og prinsen er stadig prins.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lady Gaga for LGBT+ på ny turné!