Næsekorrigering - I finally did it!

Landsmødeskjorten – OG HVAD SÅ NU?!

skjorte med farverskaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21Okay, sidste år til Liberal Alliances landsmøde opstod der pludselig en situation. En situation intet menneske kan forberede sig på mentalt og som nok ville få de fleste til at tage hjem.

Jeg havde simpelthen glemt mine skjorter! WHAAAAT?! :O

Ja, jeg skulle til fest med Liberal Alliance og den dertilhørende ungdomsorganisation lørdag aften, og havde hverken jakkesæt, blazer eller skjorte. Der var panik i suiten på Scandic i Aalborg – den kan jeg fandme godt fortælle jer!!

Nå, men altså, vi (Nikita, Kristine & jeg) forlod landsmødet i løbet af dagen, da der alligevel blev gennemgået et eller andet kedeligt (sorry) og tog mod byen.

Skjorten!

Inde i byen fandt vi heldigvis hurtigt et sted med god smag og jeg fandt også hurtigt to skjorter jeg sagtens kunne tage til fest i. Spørgsmålet var så bare hvilken én jeg skulle vælge?!

Jeg satte gang i en Facebookafstemning og efter 15 minutter og 100 stemmer, måtte Mads Nørregaard se sig slået af Tommy Hilfiger. Et drama uden lige og jeg har aldrig rigtig tilgivet mig selv for ikke at købe begge to.

Nu var min skjorte jo pludselig en ting og så bliver det næste spørgsmål: Hvad skal jeg have på i år? Jeg har virkelig tænkt meget på noget med blonder. Ja, du læste rigtigt – blonder. Det er altså godt! Eller måske noget med fjer. HJÆLP!

Jeg synes godt vi kan gøre det til en ting at vi stemmer om det. En form for medlemsdemokrati.

Så hjælp mig lige en gang. Send mig nogle forslag eller skriv et link i kommentarfeltet herunder, så laver vi en afstemning.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

1 kommentar

  • Jakob

    Du skal helt sikkert gå med blonder 😉 Asos havde engang noget med blonder…… ved ik om de stadig har….

    Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næsekorrigering - I finally did it!