Blåmuslinger i spicy tomat/hvidvin sauce

Hvad gør vi med klimaet?

#WTFgørvimedklimaet

Klimaet. Et omdiskuteret emne blandt politikere og forskere. Hvad sker der? Hvorfor sker det? Og hvem er skyld i det? Klimaet er en af de politiske debatter jeg helst blander mig udenom, da jeg slet ikke føler mig klædt på til at indgå i en ordentlig debat.

Jeg synes ofte debatten bliver nærmest religiøs og jeg oplever at fakta bliver vinklet og fremlagt forskelligt, alt efter hvilken dagsorden man havde i forvejen. Det er som om ingen egentlig ønsker at blive klogere. Og jeg forstår det sgu ikke rigtigt. Vi burde alle have en interesse i at tale om miljø og klima på et oplyst grundlag. Konsekvenserne vedrører jo os allesammen og personligt synes jeg det er forfærdeligt at se billederne fra områder der bliver hårdere ramt af naturkatastrofer end nogensinde før.

magnus millang miljø

Nå, men jeg er heldigvis ikke den eneste der har det sådan.

Magnus Millang synes også der er lige lovligt mange historier om store ændringer i miljøet og han er faktisk ved at blive rigtig træt af det. Derfor sætter han sig for at finde ud af hvordan det egentlig står til. Det gør han i en ny række videoer, hvor han sammen med sin lillebror Emil forsøger at finde ud af hvad han selv kan gøre for at leve lidt grønnere.

Vi kan alle gøre en forskel….

Jeg er personligt ret stor fan af budskabet i de her videoer. Uanset hvordan man ser på klimaændringerne, så må det være i alles interesse at vi arbejder sammen for at sikre et sundt miljø uden for meget påvirkning fra os mennesker. Og pointen med at vi allesammen kan gøre lidt er lige i min boldgade. Jeg mener faktisk det er et individuelt ansvar at tage ansvar for sine egne fodspor.

Herunder kan du se den sidste video i serien. Den hedder Redningsplanen og handler om Danmark, vores udsatte områder og hvordan vi redder dem. Som der så udramatisk bliver spurgt:

klimaforandringer_danmark

Sponsoreret af SE

Se også de to nyeste film i rækken af Magnus & Emil Millangs forsøg på at leve grønnere:

Manoloskoven / The Manolo Forest

Bob-EL / Electric Beetle

Eller besøg kampagnesiden og se alle videoerne her:

WTF GØR VI MED KLIMAET

#lorteklima

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blåmuslinger i spicy tomat/hvidvin sauce