Vind billetter til den oscarnominerede "Moonlight"

Re-design mit ansigt, Frederikke!

Botox, Restylane, Juvederm, Laser & Peel – re-design my face!

needles botox

Godmorgen venner,

Jeg er lige vågnet efter den mest crazy drøm om et nyt job på skønhedsklinikken Retouch Clinic i København. Godt nok har jeg været forbi klinikken et par gange og har været sindssygt glad for både behandling og, nå ja, behandling, men jeg ved overhovedet ikke hvor den drøm kom fra.

Læs også: Køb vin for 150 kroner – gratis

Det var ret tydeligt i drømmen at jeg hovedsageligt havde sagt ja til jobbet fordi jeg så medarbejderrabatten som noget jeg virkelig godt kunne bruge. Jeg skulle jo både have udført laserbehandling, rettet mit bump på næsen med filler, have botox, rettet læber og fyldt lidt i mine kinder. En dyr omgang uden medarbejderrabat, det kan du jo godt se….

I drømmen sad jeg inde på klinikken og talte med Mads & Frederikke (der er navnene bag klinikken) om det nye job, og halvvejs får jeg også spurgt Mads om hvad han egentlig havde fået lavet. Det grinte han bare af og jeg fulgte op med spørgsmålet: “Kan vi måske tage de pæneste træk fra dit ansigt og tilføre mit?”. Jeg er stadig lidt i tvivl om det skal tydes som om at jeg er utilfreds med eget udseende eller om jeg der, midt i min drøm, lige synes at Mads skulle have en kompliment.

botox retouch clinic

Nå, men uanset hvad drømmen skal betyde, så er det altså en underlig timing. Jeg gik i seng i går og kiggede mig i spejlet efter halvanden måneds træning og 6 kg lettere end da jeg startede, med virkelig god selvtillid. I dag vågner jeg og tænker: “Skulle jeg få gjort noget ved det ar på min næse efter min ulykke, læs her, og hvad med det der bump på næsen jeg har talt så meget om? Var det ikke på tide at gøre noget ved det?”

Læs også: Vind billetter til det oscarnominerede drama “Moonlight”

Jeg ved det sgu ikke. Mit ar skal jeg have gjort noget ved. Det sidder midt i ansigtet og er virkelig tydeligt. Min næse har jeg levet med i 28 år, så mon ikke jeg kan tage 50 mere? Vi får se… Ellers ringer jeg til Frederikke og siger at jeg vil ligne Mads. I drømmen var der ingen der synes den forespørgsel var mærkelig.

Du kan forresten se nærmere på både klinikken og Mads & Frederikke her!

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Vind billetter til den oscarnominerede "Moonlight"