Body Shaming - The Struggle Is Real

2300 Happiness – og sponsoreret vin til mine læsere!

Pssst… Du kan få 150,- kroner til Theis Vine’s webshop lidt længere nede i indlægget!

Hey guys,

Jeg har nu boet på Ama’r i 14 dage og jeg er virkelig overrasket over hvor meget jeg elsker det herude. Jeg ved godt jeg er en af de der poppede nymodens Ama’rkanere, der ikke har sjælen fra Amagerbrogade med, men derfor må jeg altså gerne elske det herude. 🙂

Nu bor jeg selvfølgelig også ved Amager strand, men det er altså ikke den vi har haft mest glæde af de sidste 14 dage. Nej, her er bare virkelig rart at være. Der er masser af caféer omkring os, vi har Fitnessdk lige ved siden af og metroen har skåret min transporttid på job fra 40 til 12 minutter. Jeg er virkelig stor fan 🙂

amager strand

Heldigvis er vejret ved at vende og de seneste dage har solen været fremme og skinne på min nye have og terrasse. Det er der  virkelig også brug for hvis sneen skal helt væk og temperaturen skal over 6 grader, så græsset kan begynde at spire. Og det skal det. Det er jo forår lige om lidt og så skal der drikkes en masse vin på terassen 🙂

Apropos vin i solen…

Jeg glæder mig som en sindssyg til sommer. Vi har fået en sydvendt terrasse der er stor nok til at få et “rigtigt” havebord med plads til ihvertfald 8 personer og det ved vi allesammen godt hvad betyder. Det betyder at der skal drikkes rosé og bobler i lange baner! 🙂

Faktisk har vi allerede haft godt gang i boblerne. Til vores meget spontane mini-housewarming drak vi intet mindre end syv flasker champagne… Og det var før de fem flasker sprut blev sat på bordet. Men okay, vi var også ni….

champagne

Jeg er begyndt at kigge efter at få fyldt vinkøleskabet op (for ja, jeg har et vinkøleskab med to kølezoner) og har godt gang i shoppingen af både rød, hvid, rosé og champagne. Heldigvis har jeg opdaget at Theis Vine har nogle gode tilbud på lidt af det hele. Det er jeg ret stor fan af. Mest fordi mine gæster er så skide tørstige når først jeg sætter en flaske på bordet … Ha ha!

Jeg tilmeldte mig også lige deres månedlige nyhedsbrev og fik 150 bonuspoint svarende til 150 kroner til brug på deres webshop. Jeg fik lige en flaske champagne Billecart Salmon Brut Reserve til kun 40,- kroner!!! Og ja, den koster normalt kr. 269,95!!

Jeg spurgte om jeg ikke kunne tilbyde mine læsere samme mulighed og derfor kan du nu også få 150 kroner at købe vin for på deres webshop. Du skal bare klikke her:

!!  FÅ 150 KRONER !!

Og ja, det link er selvfølgelig sponsoreret af Theis Vine. Det er jo ikke mig der betaler jeres gratis vin.. Ha ha!

Nå, jeg vil vende tilbage til jobbet, så jeg kan tjene lidt penge at købe mere vin for.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Body Shaming - The Struggle Is Real