Kærlighed til Joachim!

Økonomi – er der styr på det?

Indeholder sponsoreret reklame

Svaret er nej. Overhovedet ikke. Eller, det vil sige at det er der, men da kun fordi jeg har en mand, en bogholder og en bankdame der har et overblik og ved hvordan tingene hænger sammen. Selv er jeg fuldstændig håbløs til økonomi.

mobilbank

Jeg kan bogstaveligt talt sidde i Danske Bank i bagsværd og drikke tre kopper kaffe imens min tålmodige bankdame prøver at forklare sammenhængen mellem aktier, obligationer og renten på mit boliglån og alligevel gå hjem og ringe til min mor og spørge om jeg skal have et obligationslån eller en F3’er. Det lyder meget godt når jeg spørger, men sandheden er at jeg faktisk ikke helt har fanget konsekvenserne på den lange bane. Undskyld Lene (min bankdame), jeg ved du har forsøgt at forklare det.

Det bliver kun værre når det kommer til mit firma. Altså jeg har ret godt styr på overskud/underskud og fakturering, men når der skal bogføres udgifter (f.eks. franske hotdogs fra tanken eller lidt for mange visitkort med mit navn på), så går det altså helt galt. Jeg troede jeg havde styr på det. Det troede jeg virkelig. Men da min bogholder kiggede på mit regnskab ringede hun med det samme og sagde: “Søren, vil du være sød at stoppe med at lege bogholder!?!”. Jeg havde styr på mine bilag og det der, men har åbenbart bogført det forkert. Seriøst, hvor besværligt skal det også lige være? Jeg har indtægter i firmaet og jeg har udgifter. Der burde kun være én måde at bogføre det på.

Forsøg på at gøre økonomi sjovt

Det er faktisk meget skægt. Midt i hele min firma-opstart og mit boligkøb, og alle de spørgsmål om økonomi der er i den forbindelse, falder jeg over en video som komikeren Mark Le Fêvre har lagt på sin FB-page. Ligesom 190.000 andre danskere er jeg nemlig også kæmpe fan af den mand. Videoen er fra Danske Banks nye kampagne hvor de med hjælp fra 5 komikere forsøger at gøre økonomi sjovt.

Jeg synes det lykkedes virkelig godt. Der er faktisk en del humor at hente omkring dét emne, selvom det umiddelbart er røv sygt. Altså, for nogen. Andre elsker jo at sidde og lege med tal. Jeg synes der er mange andre ting der er sjovere at lege med….

Du kan se klippene herunder og på kampagnens hjemmeside kan du også stemme på din favorit. Lige nu ligger Mark Le Fêvre til at vinde, men det betyder jo ikke at du synes han er sjovest.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Kærlighed til Joachim!