Noget godt lige om hjørnet....

Lancering af nyt blogger-netværk

Så er dagen kommet hvor Bloggers Delight’s nye netværk for mænd bliver skudt i luften. Netværket hedder “The Bloke” og samler Bloggers Delight’s mandlige blogger under ét tag.

Her kan du blandt andre møde undertegnede, Rasmus Noah, Far Uden Filter, Dansk Mode, Tim Schou, Preppy Beast, Far Til Fire Piger, Styrk nu og mange flere. Det bliver så lækkert!

Reception i aften!

I aften holder vi en “lille” reception for det nye netværk på Boulebar på Nørregade. Vi har inviteret medbloggere, samarbejdspartnere, venner, bekendte og alle andre der skulle være interesserede i at møde os og høre mere om det nye netværk. Selv har jeg fornøjelsen af at følges med mine gode veninder Sofie & Karina og “The Champ” Peter. Allerede nu bliver det godt.

Herunder er det “officielle” The Bloke billede af undertegnede. Billedet blev taget dagen før min “vinulykke” der har givet mig et ar midt i ansigtet. Hurra for makeup – ingen kommer til at se det i aften. Det prøvede Sy Lee ihvertfald at bilde mig ind i går.

soeren-juliussen

Det nye netværk kommer ikke til at gøre den store forskel for jer læsere. Jeg vil stadig bruge min blog til at skrive om lige præcis det der falder mig ind og lade de andre smarte dudes om at klare mode, biler og faderskab.

Nu vil jeg smide tøjet og komme i bad. Receptionen starter om halvanden time, så alle ved at jeg ikke når at være der til tiden. Men hvad er det man siger? Fashionable late isn’t really late.

the-bloke-reception

Ses vi senere?

Besøg The Bloke her!

the-bloke

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget godt lige om hjørnet....