Nej, realitydeltagere BØR ikke få løn

Boligeventyret bliver til virkelighed!

Hey venner,

Det er midt i november og det betyder at der er under 2,5 måned til vi flytter ind i vores nye lejlighed på Amager Strand. Jeg glæder mig som en sindssyg og 2,5 måned er ingenting, når man tænker på at vi købte lejligheden i foråret 2015. Faktisk er det LIGE OM LIDT!

Læs mere om lejligheden i indlægget “Jeg flytter”!

Byggeriet går godt og der begynder virkelig at komme form på tingene. Ved seneste besøg kunne man se at terasserne er begyndt at tage form og at køkken og skabe er begyndt at blive leveret. Shits gettin’ real! 😀

havhusene

Indretning, indretning, indretning!

Når man nu er så priviligeret at have haft mulighed for at vælge ALT i lejligheden, fra gulve og køkken til badeværelse og indbyggede skabe, har man altså også et ansvar for at sørge for en gennemført og gennemtænkt indretning. Et ansvar jeg er helt bevidst om.

Jeg har det seneste år forsøgt at følge diverse trends indenfor boligindretning og har gennemhullet opslagstavlen “lejlighed” på Pinterest med alt fra “Small Garden Ideas” til “Nordic Interior Design”. Jeg vil ramme rigtigt! Derfor har jeg også tilføjet min mand til opslagstavlen, så nu kan vi begge gå amok. Det har vist sig at jeg har fundet en mand med virkelig god smag. HURRA!

indretning pinterest

Det er ret tydeligt at vi taler nordisk design og det er vist også ret tydeligt at jeg utrolig gerne vil have naturen ind i mit hjem. Det er jo et fint udgangspunkt, men nu er vi bare nået til en tid, hvor det ikke længere kun er idéer og tanker — nu skal vi faktisk ud og købe alle tingene.

Jeg synes det er lidt skræmmende, for hvad nu hvis det slet slet ikke spiller i virkeligheden? Hvad nu hvis vores indretning er helt forkert? Så står man ligesom der og ser dum ud.

Nå, jeg må holde et vågent øje med mine medbloggere der har styr på den slags. Måske kan jeg lokke Jacob & Daniel fra indretningsbloggen &ARTICLE til at give lidt gode råd 🙂

Kender du en blog, en indretningsarkitekt eller specifikke produkter jeg ikke må overse inden jeg går amok med min mands mastercard, så giv lige lyd fra dig <3

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

2 kommentarer

  • Nanna

    Hej Søren

    Tag et kig på det danske brand dk3. Det er meget nordisk stil og de har nogle mega lækre produkter. Har selv 2 af deres små kaffeborde “Little Wing”.

    Kram 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nej, realitydeltagere BØR ikke få løn