Turen går til Mauritius

Ankommet til Mauritius!

Hey guys!

SÅ er vi landet på Mauritius, er ankommet til første hotel og har fået de første drinks. HER ER SÅ LÆKKERT!

Le mauricia

Og ja, det billede tog jeg da vi ankom. Det er taget fra vores terasse, som ligger ud til pool, have, to restauranter og baren “Baywatch”. Sidstnævnte har vi allerede besøgt.

Baywatch le mauricia

Vi er en smule trætte efter de 14 timers rejse, men fik heldigvis sovet det meste af turen fra Paris til Mauritius. Det er den lange del af rejsen på 11,5 timer.

Heldigvis havde vi opgraderet lidt på mad og pladser, så vi fik en menu over det normale og fik lov til at forlade flyet som nogle af de første. Samlet gav vi kun 500,- ekstra for den service. Virkelig gode penge at give ud på sådan en tur.

Air France menu

Menuen stod på 4-retters med vin til maden og likør til osten. Ret lækkert, for flymad at være.

Hvad skal der ske?

Nu er vi tilbage på værelset og ligger og kigger på forskellige aktiviteter og udflugter til de næste par dage. Mit eneste ønske var snorkelturen med de vilde delfiner, men efter at have set mere af øen på turen fra lufthavnen til hotellet, er der altså et par ting der skal tjekkes ud.

Til sidst får i lige et stemningsbillede jeg lige har taget. Vi er 3 timer foran jer derhjemme, så vi nyder allerede solnedgangen. Ret lækkert ik?

Le mauricia

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til Mauritius