1 stk. Folkemøde med det hele!

Hvilken bil skal jeg vælge?

! sponsoreret !

Først vil jeg starte med de gode nyheder: vores lejlighed er blevet solgt! Det er helt fantastisk. Det hele er gået meget hurtigt og vi skal allerede være ude d. 1. juli :O

Til gengæld betyder det også at vi nu er nødsagte til at flytte hjem i mine forældres kælder indtil vi kan leje en lejlighed i Gentofte fra 1. september, før vi kan flytte i vores helt nye lejlighed i marts 2017. Ja, det bliver noget værre rod og vi kommer til at have sindsygt meget transporttid frem og tilbage. Jeg arbejder stadig i Ølstykke, så de næste par måneder bliver der ikke langt på job. Det gør der til gengæld fremover.

Så, det kunne altså være en god idé at anskaffe sig et køretøj. Lige nu låner jeg min mors bil, men jeg burde i virkeligheden få mig min egen.

Se lige denne her, Søren!

For nogle dage siden fik jeg en mail med en helt ny Mazda. CX-3 hedder den. Først tænkte jeg: “Hmmm … Hvad skal jeg dog med det? Jeg er jo ikke bil-entusiast”, men fik efterfølgende set nærmere på modellen.

mazda cx3

Det var faktisk et ret godt bud på sådan en bil jeg kunne være interesseret i. Prøv lige at tjek videoen og fortæl mig at jeg ikke ville være lækker i sådan en.

Jeg valgte at lave det her indlæg fordi jeg faktisk synes bilen er sindsygt lækkert og jeg håber måske det kan give min mand en idé til en svendegave. Ja ja, jeg ved godt det er en stor svendegave, men man har lov at drømme.

Jeg er generelt ret begejstret for at køre crossover, så allerede her var der et plus. At den så samtidig er kompakt er ret fedt når man bor i byen. Samtidig har den altså mange af de fede funktioner jeg kender fra min mands kæmpe BMW. I ved — nøglefri betjening, mulighed for at afspille musik fra telefonen via bluetooth, BOSE-højtalere og touchscreen.

mazda cx3_underholdning

Jeg ved ikke meget om biler og da slet ikke om motorkraft, derfor er det altså al det lirede omkring den jeg sætter pris på. Sådan noget som bremsesystem, sensorer og kameraer til parkering og vognbaneskift, underholdning og det faktum at den er flot. Helt vildt flot faktisk! Den har sågar vundet en designpris. Det skader jo ikke 😉

Hvad siger i? Er det sådan en bil jeg skal ha’?

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 stk. Folkemøde med det hele!