Sammenhold ved den amerikanske ambassade!

Bornholm, Bornholm, Bornholm ….

Så er det lige op over. Folkemøde 2016 på Bornholm bliver skudt i gang i morgen og nu skal jeg altså med.

bornholm

Det er første gang jeg besøger Bornholm og jeg glæder mig helt sindsygt. Det lyder måske ikke af meget, men når man holder så meget af Danmark, som jeg gør, så er det altså en vigtig milepæl at besøge Danmarks østlige perle.

Røget sild og Krølle Bølle i klittenkrollebolle

Der er meget snak om Bornholm. Mange historier og symboler — heriblandt klitterne, røget sild og Krølle Bølle. Det skal jeg altså opleve. Faktisk er det langt vigtigere for mig at opleve Bornholm end at høre debatter mellem politikere og meningsdannere. Det hører man jo hele tiden. Desuden har jeg aldrig smagt en røget sild og det er i sig selv for dårligt.

røget sild

Folkemødet er lidt en tilfældighed!

Egentlig var turen til Bornholm slet ikke en tur til folkemødet. Det var en gave til min mand som heller aldrig har besøgt solskinsøen. Jeg har lejet det lækreste sommerhus i Østermarie med udsigt over markerne og plads til hele 8 personer. Det bliver vi ikke, men det er lækkert med plads.

sommerhus bornholm

sommerhus bornholm

Hvis du en dag skal besøge øen, så kan du jo tjekke sommerhuset ud her!

Ses vi på Folkemødet?

Når jeg nu er afsted, håber jeg at møde en masse skønne mennesker. Hvis du er forbi folkemødet må du altså lige stikke en arm i vejret, sende mig en besked på fjæsen eller sende en snap til S_juliussen.

folkemøde_bornholm

P.s. Det ville fandme være fedt hvis der kom lidt sol til solskinsøen!

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sammenhold ved den amerikanske ambassade!