Kolde snuder & varme hjerter!

PRIDE!

Jeg har været sønderknust, jeg har været vred, jeg har været hævngerrig og nu har jeg en ustyrlig lyst til at få syet et jakkesæt i regnbuens farver med matchende pumps! Jeg vil ride gennem gaderne på min enhjørning og kaste med glimmer og jeg vil synge “I’m coming out” til jeres ører falder af.

I de seneste 13 år har jeg deltaget i Copenhagen Pride, jeg har været til utallige dragshows i Danmark og udlandet, jeg har debatteret LGBT-rettigheder og skrevet læserbreve og blogindlæg om transkønnedes rettigheder. Jeg har taget diskussioner med folk der kom med tilråb på gaden & i byen og jeg har været aktiv som sexualist. Aldrig før har jeg haft lyst til at “provokere” for provokations skyld. Før nu!

pride

Hvis nogen er så fuldstændig sindssyge at tro at LGBT’ere vil blive hjemme i fremtiden, må de virkelig tro om igen! Se lige på ovenstående billede – ligner vi nogen der kan holdes tilbage med 10 elefanter?

Vi har både kærlighed, dans, musik, glimmer & Cher — og ingen skal fortælle os hvordan vi skal leve vores liv — præcis som vi ikke ønsker at fortælle dig hvordan du skal leve dit! Det gælder i øvrigt for hele det liberale demokrati.

Jeg skal nok holde enhjørningen hjemme, men i dag møder jeg op ved den amerikanske ambassade og viser min støtte, min kærlighed og mit frie hjerte til skue for alle. Jeg håber vi ses til mindehøjtideligheden!

Se mere her: Only Love Can Drive Out Hate!

👩‍❤️‍👩👨‍❤️‍👨
Søren

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kolde snuder & varme hjerter!