Årsdag i Korsbæk!

Så skal der sælges!

Min mand og jeg har her til morgen underskrevet formidlingsaftale med den ejendomsmægler der skal sælges vores lejlighed. En overraskende nervepirrende handling! Det gjorde vi i forbindelse med vores køb af helt ny lejlighed ved Amager Strandpark. (Indlæg: “Jeg flytter”)

Som at være dommer i X-factor!

Jeg havde indledende samtaler med tre forskellige mæglere i fredags, hvor vi skulle drøfte mine vs. deres forventninger. Det var egentlig ikke så slemt, men da sidste mand var gået gik det op for mig at jeg nu skulle til at vælge. Dét var svært!

Jeg blev nødt til at have min mand med på råd og vi bookede derfor møder med alle tre igen. Her blev forskellene tydeligere, hvilket gjorde det nemmere at træffe et valg. Men jeg synes stadig det var svært at skulle fravælge. Alle tre havde jo noget godt, og jeg kunne faktisk sindssygt godt lide de to vi måtte fravælge. Men sådan er det jo. Vi kunne jo ikke have tre mæglere.

Nu glæder vi os bare til at se hvad der sker med valget af Home – Nordvest/Emdrup (hjemmeside)

Rentemestervej 7B

altan

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Lyt til min Podcast "Bøssen er ladet med" på Podimo her!
Få Podimo 30 dages gratis via linket her
(Reklamelink)

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årsdag i Korsbæk!