Påskefrokost - er det nu for de unge?

Liberalt landsmøde ’16

Sikken dag. Sikken aften. Sikken fest. Sikken skjorte. Sikken kjole!

Ja, årets liberale landsmøde var helt forrygende og jeg er fyldt med fornyet tro på hele projektet. Ikke fordi jeg rigtig tvivlede på budskabet, men fordi det til tider kan virke som en sej og ligegyldig kamp.

I modsætning til hvad mange måske tror, så er det altså ikke sådan, at bare fordi man tilhører samme parti, så er man enige om alt. Der er ufattelig mange debatter i lukkede fora – både om specifikke politikområder, men også om måden hvorpå de bliver formidlet.

Stress!

Min liberale weekend startede fredag eftermiddag, hvor min fantastiske veninde Kristine og jeg forlod Nordvest, med Shubberne for fuld udblæsning, for at køre mod Aalborg. En tur der varede fra kl. 15.30 til 20.00.

Da klokken var 15.15 sagde jeg overrasket til Kristine: “Det var da helt vildt. Vi er i god tid og jeg tror for en gangs skyld jeg har husket alt”! Det skulle jeg ikke have sagt.

For det første kørte jeg forkert fordi min GPS ikke kender til den nye Frederikssundsmotorvej og for det andet åd eftermiddagstrafikken af vores forspring. Faktisk var vi overhovedet ikke i god tid, og vi ankom til færgen kl. 16.59, som færgen sejlede kl. 17.00. Stress stress stress!

roadtrip soren juliussen

Sejlturen gik helt fint, men efter den omgang er det altså fuldstændig uacceptabelt at Molslinien har forbudt rygning – også udenfor! Om jeg begriber den fascistiske tilgang til tingene…. Kunne vi måske få fyret ryger-gestapo og ansat nogle anstændige mennesker på den færge pr. omgående?

molslinien odden århus

Efter færgeturen kunne vi slappe af. Der var ikke rigtig andet vi skulle nå.

Da vi ankommer til Aalborg tager Kristine hjem til sine veninder og jeg går på værelset hvor Nikita venter. Da jeg begynder at pakke ud opdager jeg til min skræk at jeg både har glemt skjorter, bælte, barbergrej og parfume. Det er en katastrofe. En weekend med Liberal Alliance uden skjorte, er som Uffe Elbæk uden tylskørt eller humanistiske budskaber på maven. En weekend som Søren Juliussen uden sit glatte ansigt er som pizza uden ananas – uacceptabelt! Så nej, jeg var hverken i god tid eller havde husket alt!

Liberal weekend!

På trods af tidsnød og de glemte essentials, blev fredagen ualmindelig hyggelig. Nikita og jeg havde ikke set hinanden siden optagelserne til et program halvanden uge før, så vi blev på værelset. Bestilte en ordentlig røvfuld pasta og champagne, og spiste og drak i vores morgenkåber. Det var skønt!

pasta champagne

Selvom det var fristende at tage ud og kigge på byen, valgte vi at blive hjemme og gå tidligt i seng. Så efter en tur i den lokale Kiwi for at finde barbergrej, var det på hovedet i seng.

Da jeg vågnede var Nikita allerede godt i gang med at gøre sig klar. Selvom hun er smuk fra naturens side, bliver der altså gjort en indsats.

nikita klæstrup

Det var tid til landsmøde, som jeg ikke vil gå så meget i detaljer med, så jeg fortæller om dagen med billeder.

liberal alliance landsmøde

Landsmødet er også kendt som “DM i klappefest”!

LAU’s nye formand holder sin tale!

liberal alliance landsmøde

Fantastiske Jakob Hildebrandt havde en overraskelse med til landsformand Leif Mikkelsen, som vi i partiet også kender som Darth Vader.
Leif skulle selvfølgelig have en Darth Vader bamse.

liberal alliance landsmøde

Ja, det skete. Til landsmøde med T-shirt og tattoos. Frihed til at droppe jakkesættet og drikke en bajer!

liberal alliance landsmøde

Politisk ordfører, Simon Emil Ammitzbøl, holder sin tale. Jeg er vild med den mand!

liberal alliance landsmøde

I Liberal Alliance hører vi meget om vores topstyring – eller ledelse, som vi selv kalder det. Ikke desto mindre blev vores vedtægtsændringer vedtaget med 99,9% enighed. Det betyder bl.a. at flere hovedbestyrelsesmedlemmer nu er medlemmer valgt af medlemmer på landsmødet og der kommer færre MF’ere i bestyrelsen.

Fest fest fest!

Jeg havde den udsøgte fornøjelse at følges med landsmødets flotteste damer, Gepetho & Stiletho. Selv fik jeg navnet Pinnochiho! Det var også de to damer der, sammen med min venneliste på Facebook, hjalp mig med at finde skjorten. Ja, jeg vil faktisk kalde hele situationen med glemte skjorter og udvælgelse af ny for Skjorte-gate 1.0. Tag den Nikita <3

Forberedelserne foregik selvfølgelig med musik, champagne og højt humør, og det var svært ikke at være stolt over at følges med de to her:

nikita klæstrup landsmøde

nikita klæstrupog søren juliussen

Til sidst vil jeg bare sige tak for et fantastisk landsmøde. Tak for en skøn fest, godt selskab, god energi og fantastisk underholdning. Det var fantastisk dejligt at se mange af jer udenfor diskussionerne på de sociale medier. Det er sundt at diskutere, men det er også sundt at lægge det til side nogle timer.

liberal alliance landsmøde

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskefrokost - er det nu for de unge?