Tak for en skøn aften!

Jeg ville så gerne have været en kalkun!!

Indlægget indeholder affiliate!

Hvis der er noget jeg holder af, så er det en god tema-fest. Derfor er fastelavn og halloween også nogle af mine yndlingsdage på året, ja selv til Copenhagen Pride har jeg flere gange afholdt tema-fest. Måske er der et link til mine mere end 12 år på de skrå brædder. Heldigvis har jeg nogle skønne mennesker i min omgangskreds der er helt med på legen.

Desværre har jeg i farten helt glemt at planlægge noget i år. Det skal dog ikke afholde mig fra at dele nogle af mine udklædninger fra de forgange år, og sidde og grine højlydt for mig selv over de kostumer jeg eventuelt kunne have båret!

fastelavn kostume
Ja, det er mig der er æslet!

Her er mine 5 forslag til kostumer:

kalkun kostume voksen

Til de humoristiske anbefaler jeg denne kalkun!
Der er intet som mennesker med humor og selvironi, og jeg kan faktisk ikke komme på noget sjovere end at møde op til en fest som kalkun. Helt seriøst! EN KALKUN!! Det er virkelig sjovt! Generelt er dyrekostumer virkelig sjove, så du kan lige se nogle flere her!

frække kostumer

Til de lækre mennesker anbefaler jeg noget herfra!
Ja, det er en mega kliché at møde op som brandmand eller djævel, men hvis du ser godt ud, så er det altså virkelig værdsat af alle andre til festen. Personligt kunne jeg da godt tænke mig at drikke dus med brandmanden herover!

kendis kostume

Til dig der er god til imitationer er der kendis kategorien!
Hvem elsker ikke at sidde til bords med Amy Winehouse eller Elvis?
Jeg ville personligt elske at møde op som Amy med små poser “coke” i parykken!

præst og skøge

Er du politisk ukorrekt, synes jeg du skal tage et kig på denne her:
Sognepræst og skøge!
Det er så forkert og så upassende, at jeg simpelthen må have den med. Vi kender allesammen ham der går over stregen og får alle i selskabet til at føle sig en smule utilpas. Dette er uden tvivl kostumet til ham!

hest kostume

Sidst, men ikke mindst, er der denne Jockey (MED HEST!)
Jeg elsker denne her. En hel aften hvor du bare skubber til alt og alle fordi din hest er helt ude af kontrol. Som Tex & Jack ville sige: “Min hoppe er vild”!

Som sagt må jeg jo undvære fastelavnsfesten i år, så jeg håber i vil give den lidt gas for mig.

Peter pan

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak for en skøn aften!