Tillykke med fødselsdagen!

Tak for en skøn aften!

Som den faste blog-læser nok har opdaget, så blev Bloggers Delight’s 5 års fødselsdag afholdt i lørdags.

Location hed Radison Blu og omgivelserne var helt i top. God stemning, smukke(!) mennesker og god mad. Det var helt perfekt!

Jeg havde æren af at ledsage Theresa, som var ude for første gang siden hendes skønne søn kom til verden. Jeg indtog rollen som den uforstående barnløse ven når savnet til den lille mand meldte sig, men måtte til sidst se mig slået. At komme hjem til Isaks smil lokkede mere end den udemærkede rødvin jeg skålede i. Det kan jeg faktisk godt forstå, og Theresa havde allerede vist sig som værende en fremragende date.

Bloggers delight fest

Da Theresa gik, havde jeg indtaget lige præcis den mængde alkohol der skal til for at jeg opsøger andre mennesker, så på den måde havde hun altså timet det godt.

Danni sigen

23.30 blev vi hentet i sightseeing-busser, der kørte os til Zen. Her stod den på efterfest med fri bar den første time. Det er et farligt koncept, men virkelig værdsat.

Det blev til et glædeligt gensyn med Pudderdåserne Helene & Katja, nogle fantastisk gode grin med Danni Sigen, udveksling af politiske synspunkter og fællessang med Rikke Chili, et skønt møde med Sy Lee og shots med de smukke piger Cecilie & Camilla & direktøren for det hele, Henrik.

Alt i alt en skøn aften med virkelig uskønne tømmermænd i går. Heldigvis blev de plejet med Nikita på Skodsborg Kurhotel, så det var lige til at klare.

Tillykke med prisen som årets medarbejder, Daniel. Det er så velfortjent.

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat
   

1 kommentar

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tillykke med fødselsdagen!