• Rasmus Noah
  • Søren Juliussen
  • Styrk Nu
  • AmazingCars
  • Tim Schou
  • Fred Heaps
  • ···
Der er fart på!

Lækker, nem og velsmagende pasta!

Jeg er faldet over en helt vildt lækker side på Facebook, der deler små klip med forskellige opskrifter, som jeg gemmer til de dage hvor jeg ikke lige ved hvad jeg skal spise.

For et par dage siden gav jeg mig i kast med denne spicy cajun pastaret, hvor alt bliver lavet i én gryde. Super nemt og virkelig lækkert – og færdigt på 30 min.

Opskriften og link til video finder du under billedet.

Cajun pasta

OPSKRIFT

Ingredienser:

  • Olivenolie
  • 2-3 Kyllingebryst
  • Chorizo eller anden røget pølse (mængde efter smag)
  • 3 fed hvidløg
  • 1 Løg
  • 2 rød peber (alternativt rød og grøn)
  • Champignon (mængde efter smag)
  • 400 g Pasta
  • 1 L hønsebouillon
  • ½ L madlavningsfløde
  • Revet parmesanost (mængde efter smag – jeg brugte en del)
  • 1 spsk. Cajun Krydderier
    (Du kan bruge enten bruge færdig Cajun krydderiblanding eller lave dit eget! Jeg brugte lige dele cayenne peber, paprika, salt og peber.)

Vejledning

  1. Hæld olivenolie i gryden. Tilføj hakket kyllingebryst og cajun krydderier, og rør indtil kyllingen er jævnt krydret. Svits kyllingen et par minutter. Tilsæt herefter pølse og rør til det er godt blandet. Svits kødet på medium varme i 5-10 minutter.
  2. Når kødet er svitset, tilsættes hvidløg, løg, peberfrugter og svampe. Vend det godt sammen. Fortsæt omrøring i 10 minutter, eller til grøntsagerne er “faldet sammen”.
  3. Tilsæt pasta (bræk dem i halve hvis du bruger lange, tynde spaghetti), og tilføj hønseboullion. Rør rundt indtil alt er godt blandet. Kom låg på gryden og bring i kog. Når blandingen koger, skal du stille tiden til den tid der står det tager at tilberede din pasta. I den oprindelige opskrift siger de 10 minutter, men det giver ikke meget mening hvis din pasta er færdig efter 3. Husk at vend din blanding løbende under tilberedning.
  4. Hvis der efter kogning er meget vand i gryden kan du hælde lidt fra, eller tilføje lidt stivelse (maizena) for at få en tykkere sovs. Jeg valgte det sidste, da jeg ikke ville sige farvel til den gode smag i vandet.
  5. Når din pasta er færdig og din blanding har en konsistens du er tilfreds med, tilføjer du fløde og parmesan og blander godt sammen.
  6. Servér med basilikum, et drys parmesan og eventuelt et drys cajun krydderi.

Velbekomme!

Link til video (facebook)

 

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er fart på!