Fabios - MASH - Mint - Julefrokost

Jul = Hygge

Julen nærmer sig med hastige skridt og for mig er hele julemåneden lig med socialt samvær, hygge og travlhed. Hvert år har jeg også diskussioner med nogen der ikke synes om julen og det der hører med.

Hvorfor kun til jul?

Ovenstående spørgsmål har jeg fået nogle gange i løbet af årene. Hvorfor skal julen være speciel når det gælder socialt samvær og kærlighed. Hvorfor ikke gøre det hele året? Et, for mig, mærkeligt spørgsmål, som siger mere om spørgeren end mig.

Hvem siger det kun er til jul? Hvem siger at fordi man har ekstra fokus på familie og venner i december, så har man det overhovedet ikke resten af året?

Personligt lever jeg et meget socialt liv og jeg gør meget for at interagere med familie og venner. Jeg har altid mange planer og jeg prioriterer det sociale samvær. Alligevel skruer jeg lidt op i den søde juletid.

Første søndag i advent inviterer jeg familien hjem til juleklip og glögg, jeg deltager i julefester og julefrokoster, jeg tager ud og drikker kaffe med veninder, jeg kontakter nogle af dem jeg ikke har set længe og i dag får vi besøg af venner og kollegaer til julehygge. Jeg er i søvnunderskud og min krop er tydeligt tynget af den mængde alkohol der er blevet indtaget. Men det er det hele værd.

Vi har faktisk kendt hinanden i 20 år…

Jeg er glad for at julen fokuserer min opmærksomhed på det sociale. Jeg er glad for at julestemningen minder mig om at der er nogle jeg ikke har fået set længe. F.eks. min veninde fra folkeskolen, Louise, som var på besøg for et par dage siden. Selvom det er virkelig længe siden vi har set hinanden, var det som om det var i går. Sådan er det med gode venskaber, de kræver ikke det store arbejde. Under middagen gik det op for os at vi faktisk har kendt hinanden i 20 år.

vietnamesiske forårsruller

Jeg elsker julen, jeg elsker at have en måned dedikeret til kærlighed og jeg elsker at jeg nu skal i gang med oprydning og rengøring, så mine gæster kan have en hyggelig dag i pæne omgivelser.

Rigtig god 3. søndag i advent!

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fabios - MASH - Mint - Julefrokost