New Yorker Italiensk på Tony's!

Champagne og Tapas

Indrømmet! Den forgangne uge har været ualmindelig lækker. Filmpremiere, middag hos de gamle, Johnnie Walker event, en tur på Tony’s og en aften med Champagne og tapas. Man skulle være et forbandet skarn hvis man ikke kunne tage sådan en omgang igen denne uge.

Lørdag i selskab med champagne 

En af mine absolut yndlingstraditioner må altså være de champagneaftener vi holder med Maj fra bloggen Travelush.dk og hendes mand. (Se tidligere indlæg her og her)

Cirka hver tredje måned mødes vi til en aften med champagne, god mad og cocktails. I løbet af året har vi lavet 6 retters menu, skaldyr, molekylær gastronomi, gourmet hotdogs og nu også tapas.

Ginger mojito

Det er en fast del af traditionen at vi mødes og laver maden sammen, mens vi drikker aftenens første udvalgte cocktail. Denne gang havde jeg lavet en “Ingefær Mojito” med ingefær, lime, mynte, honningsirup og ginger beer.

Champagne

Aftenens tre hovedpersoner. Bollinger er klart min favorit, men den fik hård konkurrence fra Saphir.

Tapas

Når jeg siger tapas ved jeg godt at der vil sidde en spanier og tænke: “Arh, det er vist ikke helt rigtigt det der”. I desto mindre er det det jeg kaldet det når der er albondigas (kødboller i tomat), grillede rejer, ost, pølse, pesto, oliven, laks, brød og hvad vi ellers havde på bordet.

Champagne

White russian

Maj lavede desserten. White Russians med en flødebolle på toppen.

Espresso martini

Herefter fik vi “kaffe” i form af Espresso Martini.

Royal Scottish breakfast tea

Aftenens sidste specialcocktail var en Royal Scottish breakfast tea som jeg blev introduceret for ved Johnnie Walker eventet i fredags. Det kan du læse mere om her!

Poker

Vi fortsatte aftenen med lidt poker og et par gentagelser af de bedste cocktails.

White Russian

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

New Yorker Italiensk på Tony's!