På bekostning af individualister!

État d’urgence = Undtagelsestilstand!

Undtagelsestilstand i Frankrig.

Lukkede franske grænser.

Terror.

Jeg følger de tragiske nyheder fra Paris med tårer trillende ned ad kinderne. Jeg er ked af det, frustreret, vred, vemodig og nervøs.

Egentlig har jeg ikke så meget at sige. Vi kender ikke alle facts om situationen endnu og vreden og frustrationen kan derfor heller ikke rettes mod nogen.

Det kan virke som et unødvendigt indlæg, men ikke desto mindre er det en måde at komme ud med det. En måde at forsøge at sætte ord på.

På verdensbedstenyheder.dk kan vi læse om store fremskridt i store dele af verden – færre mennesker lever i fattigdom og flere børn går i skole på verdensplan – men jeg kan ikke lade være med at være nervøs for verden. Jeg forstår ikke den mængde ondskab der eksisterer omkring os. Jeg forstår ikke hadet. Jeg forstår ikke de afstumpede handlinger.

Mange siger at vi aldrig må lade os skræmme. Vi må ikke være bange. Men det er jeg. Ikke for mig selv, men for mine niecer og alle de andre små hoveder der bliver sat i verden.

Jeg har svært ved at bevare tilliden til mennesket. Det har jeg virkelig!

#Parisattacks #Prayforparis #Vivelafrance

Flag of France

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På bekostning af individualister!