Liberalisme, idolisering og lykkesmeden!

Politiker, debattør, blogger eller bare mig?

Det er ved at være et halvt år siden vi var ved valgurnerne og stemme på de mennesker der skulle udgøre de 179 pladser i folketinget. Det betyder også at mens jeg i et år op til valget kunne kalde mig folketingskandidat, i 6 måneder ikke har kunnet kalde mig meget andet end Søren. Det passer mig egentlig fint, men det kan være svært for andre at jeg ikke rigtig har en titel at knytte til navnet.

Hvad er du egentlig?

Spørgsmålet får jeg forholdsvis ofte. Er du blogger, politiker eller debattør? Ærligt, så ved jeg ikke hvad jeg skal svare. Jeg får ikke løn for nogle af ovenstående titler, hvilket egentlig afgør det for mig.

Jeg sidder her på bloggen og bræger om alt fra mad, mode og oplevelser til politik og samfund, mens jeg på min tidligere kandidatside på Facebook deler artikler og blogindlæg der kun kan kædes sammen med det politiske aspekt. En balance der fungerer fint for mig, men som måske kan give et noget sløret billede af hvad min mission med al det her egentlig er.

Missioner og visioner…

I virkeligheden er min mission at bringe politiske diskussioner i øjenhøjde. At bruge et medie der er læst af et andet segment end de klassiske nyhedsmedier. At fortælle historien om det politiske menneske der samtidig er så meget mere, eller måske rettere mennesket som også er interesseret i politik. Vi får alt for ofte billedet af at politikere er politikere og intet andet.

Politik er for mig meget personligt. Jeg bygger mine overbevisninger på oplevelser, erfaringer og vindende argumenter og her på bloggen får man altså både indblik i baggrunden for mine visioner og sat ord på dem.

Hverken det ene eller andet!

Så, hvis du spørger mig er jeg hverken blogger, debattør eller politiker. Jeg er Søren. Jeg er grafiker. Det er det jeg får penge for, så det må være min titel.

Søren Juliussen

//Søren

P.s. Du ser godt ud i dag!

Følg mig på Instagram og Facebook

ole henriksen

Følg mig på Snapchat

søren juliussen snapchat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Liberalisme, idolisering og lykkesmeden!