Bendixen, BNP og Hykleri

Bland dig!

’”Hele 38 % af de unge, der søger hjælp i TUBA, fortæller deres historie her for allerførste gang. Mange af dem ville ønske, at der var nogen – bare én, der havde spurgt mere til dem i barndommen.”
– Henrik Appel, Landsleder i TUBA

I denne uge har TUBA skudt gang i kampagnen #Blanddig, der skal sætte fokus på tabuiseringen omkring børn i misbrugsfamilier. Særligt spørgsmålet om at blande sig er ømtåleligt og det går desværre ud over børnene. Som ovenstående citat siger, så er det faktisk én af de ting der ville have betydet mest for børnene.

Bland dig thomas helmig peter ag

Hvem er TUBA?

TUBA står for Terapi og rådgivning for Unge som er Børn af Alkoholmisbrugere.

TUBA tilbyder hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkoholmisbrug. Hjælpen er gratis, og alle ansatte og frivillige har tavshedspligt og er her for at hjælpe dig.

TUBA har afdelinger landet over, hvor vi blandt andet tilbyder individuel terapi og gruppeterapi samt mange aftenarrangementer med undervisning eller socialt indhold.

Hvad kan du gøre?

Det er egentlig meget simpelt. To ting:

1: Bland dig!
Du behøver ikke vade ind i privatsfæren og kræve det ene og det andet i en anden familie, men spørg ungerne hvordan de har det. Det er i virkeligheden ikke så anderledes end i samværet med voksne mennesker. Vi kan ikke lide at belemre andre med vores problemer, men nogle gange kan det være nok at komme ud med sin historie, derfor er det vigtigt at blive spurgt.

2: Spred budskabet!
Skriv #Blanddig på din hånd og smid det på Facebook eller Instagram.

Jeg er selv med, og håber at se mange flere resten af ugen.

#blanddig

 

Jeg kendte hverken til organisationen eller kampagnen før jeg så Laura Lindahl postede et billede på Instagram. Sammen kan vi sprede budskabet.

laura lindahl bland dig

Følg mig på Instagram & Facebook – Læs mere om TUBA & kampagnen her.

//Søren

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bendixen, BNP og Hykleri