Så meget at fortælle om ...

Du er jo ret sjov!

Kære læser,

Som du nok har opdaget handler denne blog om alt fra politik og samfundsdebatter til arbejde og andre oplevelser. Egentlig burde den handle om meget mere, men da jeg er ret ny til det her blog-halløj, er jeg stadig ved at finde fodfæste.

Faktisk har jeg været meget i tvivl om det overhovedet var en god idé med en blog der handler om så mange forskellige ting i stedet for at holde sig til ét emne. Problemet er bare at mit liv overhovedet ikke holder sig til ét emne – OVERHOVEDET IKKE! 🙂

Jeg tog en snak med min kollega om det her med at være blogger med politisk baggrund og nu stå i en situation hvor politik ikke er det der fylder mest. Hun havde én kommentar til mig:

“Men Søren, du er jo ret sjov!”

Med det mente hun, udover min ualmindeligt gode humor, at jeg jo er et menneske der skiller sig ud på rigtig mange niveauer. Det har hun jo sådan set ret i. Jeg er kæmpe fan af Lady Gaga og Simon Emil Ammitzbøll, jeg har spillet teater i 14 år, jeg har både gået til sang og dans, jeg elsker dyr, jeg har meldt mig som voksenven hos Børns voksenvenner og jeg har netop overstået en valgkamp som kandidat… og nå ja, så arbejder jeg til dagligt med at designe legetøj!

Juliussen

Men er der et segment i denne blog-verden der finder det interessant at læse om en mand der både interesserer sig for politik, musik, mad, serier, dyr, legetøj og mode? Kan man lave en blog der fodrer sine følgere med alt fra drag-queens, gastronomi, puslespil og koncerter til statistikker og samfundsdebatter? Jeg ved det ikke — men jeg har tænkt mig at gøre et forsøg.

Nu er i advaret og i må selvfølgelig gerne sige til hvis det viser sig at være verdens dårligste idé.

 

//Søren

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så meget at fortælle om ...